Oliver Stanisic: ”Vi trivs med 0-0″

Sambadefensiv pratade med Oliver Stanisic efter vinsten mot Öster

 
Tankar efter matchen?

– Tuff match och jätteskönt med tre poäng! Värmen gjorde sitt och energin tog slut snabbare än vanligt. Det var jobbigt. Kroppen är inte van vid detta, men det var härligt att få en seger direkt efter uppehållet och alla poäng är viktiga.

Målen dröjde ett bra tag.

– Det är en konstig serie, som vanligt, och väldigt jämnt. Öster är ett bra lag, men vi visste att om vi bara håller nollan så kommer vi att få lägen. De som orkar mest vinner och den här gången var det vi.

Var du aldrig orolig?

– Vi är rätt lugna med det och trivs med 0-0. Det räcker med ett mål, så vinner man.

Femte nollan i rad.

– Det känns jättebra där bak. Vi är en stark enhet och trivs ihop. Vårt jobb är att hålla tätt, nu gjorde David mål också, så det blir extra bonus, men vi fokuserar verkligen på att täppa till. Det har varit lite småändringar i backlinjen p g a skador och avstängningar, men vi har löst det galant och det gäller att fortsätta på den vägen.

Frej borta nästa lördag.

– Det gäller att ladda om och så går vi för tre nya poäng.


'Oliver Stanisic: ”Vi trivs med 0-0″' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se