Danny Ervik: 1-1 var rättvist

Sambadefensiv fick också en pratstund med eleganten på kanten, Danny Ervik, som också har ett förflutet i Mjällby 2014-15.

 

Din syn på matchen?

– Vi började väldigt bra första 15-20, kom rätt i pressen och kunde sno bollen av dem ganska högt upp, men sedan äter Mjällby sig in i matchen. Vi har mycket boll, men blir stillastående, spelar bakåt och det händer inte så mycket. Det var surt att de tog ledningen. Det är ofta så att lag som leder serien får med sig enkla mål. I andra är det en jämn match, men ganska chansfattigt, mellan två bra lag. Det var en jämn drabbning och 1-1 var nog rättvist även det vägde över lite till vår fördel.

Väldigt viktiga poäng på spel.

– Det hade varit ett j-a lägen om vi hade vunnit. Nu är det bara att ladda om inför cupen och Öster.

Tittar du noga på tabellen?

– Jag tittar bara på Västerås! De brukar bara spela bra mot oss, så det är inte mitt favoritlag och jag slipper gärna möta dem nästa år.

Det blev mycket spel på din sida.

– Ja, Yobe fuskade något otroligt. Varje gång han var med offensivt, så stod han och skrek på bollen och blev kvar när spelet vände, så det blev mycket spring. En rolig match för mig, som spelat i Mjällby. Det är några kvar sedan min tid, så det var synd att vi inte kunde trycka dit dem.

Och en del inlägg.

– Ja, Bernhardsson har mer speed på andra kanten och kommer ner tll kortlinjen. Jag får slå tidiga inlägg och det funkar bra ibland. Det är lite blandad kvalitet, men när Gurra och Ailton är därinne så det bara att få dit den. Vi ska fortsätta med vårt inläggsspel.

Utsikten väntar i cupen på onsdag.

– Det kommer att bli en intressant match och det är viktigt att vinna. I cupen ska man gå vidare!


'Danny Ervik: 1-1 var rättvist' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se