Oliver Stanisic: ”Första är katastrof”

Efter den fina insatsen mot Brage senast, så var förväntningar stora inför originalderbyt mot GAIS. Det visade sig dock att de grönsvarta hade en betydligt bättre kväll ute på planen och låg också närmast vinst i den mållösa matchen. Sambadefensiv talade med en av ÖIS mest framträdande spelare mittbacken Oliver Stanisic.

 
Tankar efter slutsignalen?

– Man känner bara besvikelse, även om vi inte förlorade. Vi ger bort hela första halvlek och det har man inte råd med i ett derby. Jag vet inte varför det blir så och vi har tur som inte ligger under i paus. Vi kommer ut som ett nytt lag i andra och det är väl den man får ta med sig. Där hade vi någon möjlghet att sätta dit den, men det gjorde vi inte och i det stora hela får vi vara nöjda med en poäng.

Jag hade förhoppningen om att ÖIS skulle ha ett spelövertag.

– Efter att ha gjort årets bästa halvlek i förra matchen, så hade jag den tron och inställningen att vi skulle vara lika bra idag. Det var ett derby och derbyn lever ofta sina egna matcher.

Vi var rejält tillbakapressade i första.

– Ja, det var knappt så man hann komma upp någonting innan man fick springa hemåt igen. Första halvlek är helt enkelt katastrof. Det blir ett ställningskrig i andra och med lite tur hade vi gjort ett mål.

Det kunde slutat betydligt värre.

– Det är klart, men just nu tänker jag inte på det utan är bara besviken att vi inte vinner. Vi har ett mål och alla i laget vill upp. Då kan man inte uppträda så här, det går inte.

Nu har vi knappast råd att tappa några fler poäng.

– Vi vet om det och det är inget man behöver prata om. Det är trepoängare som krävs helt enkelt. Klart att det finns en press på oss, men vi måste lära oss att hantera den. Nu kan det bara bli bättre.


'Oliver Stanisic: ”Första är katastrof”' har en kommentar

 1. 6 oktober, 2019 @ 23:12 LC

  Vad är det vi utanför Öisgården inte känner till?
  I GP den 6/10.
  Har själv undrat vad man håller på med på ÖG nu i flera år.
  Allsvenskan, skall bli Göteborgs bästa ungdomsakademi pratar man om på ÖG.
  Skulle vara roligt att se Öis tillbaka i allsvenska (även Gais) men frågan är om någon av dessa klibbar kommer att komma tillbaka igen ❓

  Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se