Daniel Paulson: ”Har mycket att förbättra”

Förhoppningarna fanns på plats efter vinst senast, men ÖIS var chanslösa mot ett storspelande Halmstad. Förlusten skrevs till 0-3 och en besviken lagkapten, Daniel Paulsson, fick svara på några frågor.

 
Hur ser du på matchen?

– Väldigt tungt att förlora med 0-3 på hemmaplan och det är mycket vi måste förbättra. Insatsen är inte tillräckligt bra, vi måste titta på det och göra allt bättre på lördag.

Det var inte mycket som fungerade idag?

– Klart att det inte är optimalt att släppa in första målet redan efter 5 minuter, men man måste ändå hitta ett sätt att komma in i det igen och finna någon rytm i spelet även om vi stöter på en motgång direkt.

Det var långt mellan lagdelarna?

– Ja, vi var inte riktigt synkade, vare sig i anfall eller försvar. Vi kunde egentligen heller inte hitta några kombinationer mot dem under hela matchen.

Något bättre efter paus.

– Tja något, men HBK känner samtidigt att de leder med 2-0 och är nöjda med att kunna kontra på oss. De sårade oss rejält med det också och i ärlighetens namn, så kunde de gjort ytterligare något mål. Vi har mycket att förbättra inför nästa match.

Är vi inte tillräckligt samspelta?

– Vi har fått några extra månader på oss att hitta varandra, så jag tycker vi känner varandra bra. Sådana här matcher kan komma – fast det egentligen inte får ske – men det händer ibland och nu handlar det om hur man reagera på det hela.


'Daniel Paulson: ”Har mycket att förbättra”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se