Keith Millen: ”Sluta oss samman och jobba hårt”

ÖIS gjorde en bra insats mot Sundsvall och matchen var ganska jämn, men när slutsignalen gick, så stod det ändå 0-2 och årets fjärde förlust var ett faktum. Vi ställde några frågor till vår tränare, Keith Millen.

 

Kommentar till matchen?

 
– Det är alltid tungt att förlora, det är frustrerande när vi var riktigt bra före paus. Vi mötte ett duktigt lag, men stod upp bra. Vi kunde inte ha gjort det bättre i första än vad vi gjorde, förutom att vi inte gjorde mål. Vi hade en del halvchanser, men vi måste tro mer på vad vi gör där. I början på andra visades svagheten i vårt lag just nu, vi släppte in två snabba mål och var väldigt naiva på 0-2. Sedan är det svårt att komma tillbaka när man tappar tro och energi, vi gjorde några byten för att komma ikapp. Men när man jagar mål, så är man sårbar bakåt och de kunde ha straffat oss där.

Fattas självförtroende?

– Inte i första, då var vi lika bra som Sundsvall. Vi vann boll på bra ställen, men vi skapade inte tillräckligt för att göra mål och första målet är oerhört viktigt.

Vi har varit väldigt ojämna hittills.

– Vi har talat om det och det är ett problem. Det är många unga spelare i laget och det tar ett tag innan de är på nivå. Vi har också fått stuva om i laget p g a skador. När man är i ett tufft läge, så finns bara en sak att göra sluta oss samman och jobba hårt.

12 insläppta mål på sex matcher.

– Det är inte tillräckligt bra. Att tre mittbackar är borta gör det inte lättare.

Förväntningar?

– Att vinna nästa match. Vi hoppas att våra rutinerade spelare ska vara tillbaka snart och hjälpa de yngre. Jag tror på laget, men vi måste få bort de enkla misstagen. Jag ska se till att vi tror på det vi gör, man blir inte ett bra eller dåligt lag över natten, men vi ska bli mer stabila.


'Keith Millen: ”Sluta oss samman och jobba hårt”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se