ABW: ”Kurvan pekar uppåt”

Adam Bergmark Wiberg valde ett utmärkt tillfälle att göra sina två första seriemål för ÖIS. Tack vare hans fullträffar vann Örgryte med 2-0 efter en bra insats mot Jönköping. Nu ser både tabell och förutsättningar ljusare ut än på länge.

 
Hur är läget?

– Det känns fantastiskt när man gjort två mål och vunnit.

Äntligen målskytt.

– Det har varit en speciell känsla eftersom jag egentligen aldrig någpnsin haft en sådan här måltorka. Jag presterar bra på träningar och vet ju att jag kan, det gäller bara att få ut det på matchdagen.

Kliniska avslut.

– Det känns som en av de första matcherna som jag fått riktigt klara lägen – om man bortser från att jag missat en straff – och då är det kul att få sätta dit dem. Jag höll mig till stategin, jag är bra i djupledsspelet. Vi var väldigt duktiga där och sprang för varandra, så ytor skapades bakom deras backlinje och vi hade bra passningar dit.

Du kunde faktiskt gjort fler mål.

– Ja, absolut och jag borde också passat Ailton en gång när han var fri.

Och jobbade hårt bakåt.

– Det blir så. De lyfte upp många spelare och vi vill behålla ledningen, då får man ta den rollen.

Trött?

– Ja, ganska. Jag fick en smäll på låret under matchen, en lårkaka som värkte mer på slutet, men det var lugnt.

Lagets status?

– Kurvan pekar uppåt, det ser bra ut på träningar och prestationerna på plan blir bättre, så vi fortsätter att gnugga. Det är kul att vi kan prestera bra även när vi saknar många spelare.


'ABW: ”Kurvan pekar uppåt”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se