Arvid Brorsson: ”Det gäller att vinna”

Vi har haft otur med skador på våra mittbackar, men det var tur att vi lyckades låna in Arvid Brorsson från Örebro. Han gjorde återigen en bra match mot Trelleborg och fick därför svara på några frågor.

 
Din syn på matchen?

– Vi mosar dem helt och hållet i första, då har vi full koll på matchen. Vi rullar bra, kommer till fina lägen och styr tempot i matchen. Sedan kom TFF ut med mycket energi i andra, vi hade pratat om att inte bli låga och falla för mycket, men det blev så ändå och det märktes på spelet. De knoppar in en hörna och då blev det tufft, men det kändes ändå lugnt. Vi har kontroll på straffområdet och de skapar inte mycket. Vi slutade spela lite i andra och då var det bara att gnugga på sista 20. Det gäller att vinna och det gör vi idag.

ÖIS har börjat vinna sedan du kom, finns det ett samband?

– Jag hoppas det. Vi har kört hela vägen oavsett vad det står och det är skönt att komma till ett sådant lag.

Du valde bort Allsvenskan och ditt favoritlag Örebro för Superettan och mer speltid.

– Ibland får man acceptera läget och det kan vara bra ta ett steg ned för att ta två steg upp sedan. Det känns som jag är på bra väg att göra det. Jag har mycket mer i mig och ju fler minuter jag får desto mer kommer jag in i det. Jag vill gärna utveckla huvudspelet och helheten.

Kan du också vara ett hot offensivt på fasta?

– Jag hoppas det, jag kommer allt närmare.

Framtiden?

– Vi får bygga vidare på det här och vinna över Umeå på torsdag.


'Arvid Brorsson: ”Det gäller att vinna”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se