Två snabba mål, två snygga mål, två viktiga mål

När det som bäst behövdes klev Kevin Ackermann fram. Han hade varit på plan i två minuter när han satte upp bollen i krysset och gjorde så att ÖIS till slut kunde ta en efterlängtad seger. Vi ställde några frågor till Kevin.

 
Äntligen.

– Det var tre välbehövliga poäng. Vi vill inte ligga här, ÖIS är en stor klubb, vi skäms över att vara i den här positionen och jobbar som f-n för att ta oss uppåt. Om vi bygger upp en mentalitet och det ska vara jobbigt att möta oss.

Lite av en måstematch?

– Ja, fast det är ändå jämnt i tabellen och det går snabbt att komma upp flera placeringar, men vi behöver vinster och poäng.

Din syn på matchen?

– Det var nog en tråkig match att kolla på. Vi möter ett lag som spelar efter sina förutsättningar, de har stora spelare och kör långa inkast. Det gör att matchbilden blir speciell, det är jobbigt när de kommer in och vi har tufft att jobba oss ur, men vi gör det bra första 15 och har kontroll. Sedan tog VSK över och gjorde också 0-1, men viåterhäntade oss bra. Det kändes som det var bra energi när jag kom in. Vi gör en ok match, men har för låg lägstanivå. Klart att man har sämre perioder under match, men vi får inte vara så sårbara.

Du bidrog verkligen till vändningen.

– Jag fick en bra träff och det var en skön balja. Jag är tacksam för det och det är också bra för mitt självförtroende. Jag har mycket mer att ge och vill visa fans och alla vad jag är för spelare. Det var kul att få göra mål och hjälpa laget. Vi har satt oss i en jobbig situation, så det är skönt att få en trea och kunna bidra med energi.

Du har en del spetsegenskaper.

– Ja, jag har inte visat så mycket ännu, så det var skönt idag. Min bästa position är innermitt, där trivs jag bäst. Jag försöker jobba hårt, vara box till box och vinna dueller.

Och nu är trenden uppåt?

– Vi jobbar hårt på träning och gör så gott vi kan. Vi vill ingenting annat än att vinna och det är härligt att få en trea idag, förhoppningsvis kan det flyta på nu.


'Två snabba mål, två snygga mål, två viktiga mål' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se