Anton Andreasson: ”Bra rätt igenom”

Assistkungen Anton Andreasson, svarade för både mål och en bra insats när ÖIS utklassade Norrby med 4-0.
Sambadefensiv gratulerar till första målet i ÖIS-tröjan.

– Det var kul! Det är inget som man går och väntar på som vänsterback, men det var jätteskönt. Är frisparken så nära, så ska man få den på mål. Det är många spelare framför och allt kan hända. Vi hade två spelare bredvid muren och jag försökte egentligen bara slå bollen i den luckan. Den blev inte så bra placerad – borde varit mer till höger, men huvudsaken är att den går in.

Vad tyckte du om matchen?

– Det var en jättebra match i 90 minuter. Det känns bra och kontrollerat, vi får göra fyra mål och Freddan får hålla nollan. Vi har haft matcher med bra och dåliga perioder, så det har gått i vågor, men det här var första matchen där det var bra rätt igenom.

De hade inte många chanser förutom straffen.

– När man trycker som Ljungskile, så kommer det till slut några halvlägen, men vi redde ut det mesta.

Är det så stor skillnad mellan lagen?

– Nej, det tycker jag inte. Superettan är världens jämnaste serie och alla kan slå alla. Det handlar mer om att man går ut varje match och börjar med att springa mer än motståndarna och visa mer vilja. Det är farligt att tänka att vi är bättre än de lagen och idag visade vi att vi inte underskattar några.

Vi har vart starka hemma, men på bortaplan är det mer blandat.

– Klart att vi önskar fler poäng på våra bortamatcher, men vi har också haft en del oflyt där. Det är en skön känsla/stämning i laget och om vi kan använda den och fortsätta jobba, så kommer vi att ta poäng borta också.

Vi har ändå tappat ”onödiga” poäng där.

– I slutändan när man summerar säsongen, så får man nog de poäng man förtjänar.

Är det extra roligt att spela fotboll nu?

– Känslan är god, just nu är det kul och det får gärna hålla i sig.


'Anton Andreasson: ”Bra rätt igenom”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se