Arvid Brorsson: ”Känner mig som ÖIS-spelare”

ÖIS tog säsongens största seger, när man besegrade Ljungskile med hela 4-0. Arvid Brorsson fortsätter att dominera i försvaret och Sambadefensiv ställde några frågor till honom.

 

Kommentar till matchen?

– En riktigt bra prestation och det är bara att bygga vidare på det här! Vi dominerar egentligen hela matchen. I första är det vi som styr och kontrollerar, gör två snygga mål och har bud på fler. Det känns inte som Ljungskile har något farligt alls. I andra har LSK inte mycket att förlora och pressar lite högre, vi får svårare att spela bakifrån och vi har inte lika mycket bollinnehav.

Vi mattades något i andra.

– Det är lätt att det blir så, vi försöker elda på det och hålla energin uppe. Det är svårt att göra två lika bra halblekar, men vi höll i alla fall tätt bakåt med hjälp av Freddan.

Möjligt att du gjorde årets assist.

– Adam gjorde en bra löpning, så det var bara att sätta den på foten.

Det kunde varit så att du var med när ÖSK vann över Malmö igår.

– Jag är här i nuet. Men jag håller koll på ÖSK, jag är därifrån, känner alla i laget väldigt väl och snackar ofta med dem. Det hade varit kul att vara där, men jag trivs bra i ÖIS. Jag älskar förtroendet jag fått och vill ge tillbaka.

Du har spelat varenda minut sedan du kom och samarbetet med Anton Lans fungerar oerhört bra.

– Ja, man växer med förtroende, att spela mycket och man är viktig för laget. Det känns som det går bättre för varje match.

Hur ser du på att man lånar spelare?

– I en perfekt värld, så skulle man bara använda egna spelare, i ÖSK är det också fyra spelare på län. I Sverige saknas ju de stora ekonomiska musklerna, men just nu känner jag mig som en ÖIS-spelare!


'Arvid Brorsson: ”Känner mig som ÖIS-spelare”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se