Herman Sjögrell: ”Fotboll är mitt liv!”

Vår lovande 19-åring, Herman Sjögrell, gjorde sitt femte inhopp mot GAIS och Sambadefensiv fick en pratstund med honom.

 
Tankar efter matchen?

– Det är en tuff match, det smäller mycket och det är så det ska vara, men tyvärr går vi tomhända härifrån. Vi har haft en fin vecka och sett laddade ut, men det gäller att ta det till plan och visa att man vill mer.
GAIS löper mer och visar mer vilja, i ett derby kommer man långt med skalle. Vi måste våga ta fler löpningar bakom deras backlinje och hota, men det lyckas vi inte med.

Ditt inhopp?

– Självklart vill man komma in och vända, men det gavs inte mycket gratis och jag ska försöka göra det bättre nästa gång.

Du var hårt lindad.

– Ja, jag fick en liten knäskada i fredags. Det var ett derby och man vill jättegärna spela. Det kändes ok, men jag får nog ta det lite lugnt några dagar nu.

Förväntningar inför säsongen?

– Man har alltid stora förhoppningar, jag vill spela och starta matcher. Jag gör mitt bästa, så får tränaren välja. Jag är glad när jag får spela, samtidigt har jag presterat i U19 och förjänar chansen. Den individuella säsongen lever fortfarande och vi som lag ska försöka gnugga på.

Hur ska vi matcha in unga spelare i laget?

– Man får växa in i rollen, jag har gjort en del inhopp och är redo när jag får chansen. Kommer den inte, så finns möjlighet att spela U19, så jag har alla förutsättningar. Man vill få 90, det är det optimala.

Har du utvecklats mycket?

– Ja, absolut! Att använda min kropp och värdera lägen, vara smartare som spelare – jag kanske inte kan göra min gubbe varje gång. Jag har dragit nytta av att träna med riktigt fotbollsspelare varje dag. Sedan behöver jag bli mer komplett, allt kan bli bättre. Seniorfotboll är tuffare och jag har starat den tiden nu.

Hur viktigt är fotboll?

– Det är hela mitt liv! Jag älskar fotboll och jag har stora drömmar.


'Herman Sjögrell: ”Fotboll är mitt liv!”' har en kommentar

  1. 18 december, 2020 @ 05:12 Bettyscapy

    Gaping pussy for you babe – http://clickfrm.com/zDvp

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se