Daniel Paulson: ”Vi kan bättre”

Sambadefensiv pratade med Daniel Paulson efter premiärförlusten mot Öster.  Daniel inledde matchen som forward, men det blev vare sig mål eller poäng på Bravida Arena.

 

 

Tankar efter matchen, Daniel?

– Vi fick inte ut allt, vi vet att vi kan mycket bättre. I första har vi en period innan paus som är ok. Det kändes annars som vi slarvade och inte fick igång vårt spel. Öster jobbade hårt och tvingade fram misstag från oss. Det finns lägen att göra det mycket och just det känns jobbigt. Vi vill skapa mer och vi jobbar på det. Jag tror på det är en tidsfråga innan det släpper.

Chansfattigt.

– Det är en jämn match och borde slutat 0-0. Målet är en dum situation, där vi har en skadad spelare utanför plan, vi hittade inte formationen och plötsligt ligger bollen i mål

Tufft?

– Öster är ett fysiskt lag och den kampen måste vi ta, det visste vi innan. De är ett bra lag, trycker på och är tydliga med det de gör.

Du hade våra bästa chanser.

– Det var ett bra läge i första, men jag kom lite fel till bollen och fick ta vänstern. Vi kände att det fanns fler ytor att såra dem, men vi var inte riktigt synkade och kom inte åt det.

Straffsituationen?

– Han tog ett steg mot mig och sträcker ut benet, annars kommer jag runt honom. Där och då kändes det som han försökte ta bollen, men det är en svår situation.


'Daniel Paulson: ”Vi kan bättre”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se