Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/storage/content/32/106132/media.sambadefensiv.se/public_html) is not within the allowed path(s): (/storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/:/storage/configuration/wrappers/32/106132/sambadefensiv.se/:/tmp/) in /storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 1547 Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/public_html/../../media.sambadefensiv.se/public_html/2021/09) is not within the allowed path(s): (/storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/:/storage/configuration/wrappers/32/106132/sambadefensiv.se/:/tmp/) in /storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 1492 Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/storage/content/32/106132/media.sambadefensiv.se/public_html) is not within the allowed path(s): (/storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/:/storage/configuration/wrappers/32/106132/sambadefensiv.se/:/tmp/) in /storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/public_html/wp-content/plugins/backwpup/backwpup.php on line 174 Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/storage/content/32/106132/media.sambadefensiv.se/public_html) is not within the allowed path(s): (/storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/:/storage/configuration/wrappers/32/106132/sambadefensiv.se/:/tmp/) in /storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 1547 Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/public_html/../../media.sambadefensiv.se/public_html/2021/09) is not within the allowed path(s): (/storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/:/storage/configuration/wrappers/32/106132/sambadefensiv.se/:/tmp/) in /storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 1492 Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/public_html/../../media.sambadefensiv.se/public_html//wpcf7_uploads/) is not within the allowed path(s): (/storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/:/storage/configuration/wrappers/32/106132/sambadefensiv.se/:/tmp/) in /storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/modules/file.php on line 338 Sambadefensiv / Ajdin Zeljkovic: ”Gäller att ha tålamod”

Ajdin Zeljkovic: ”Gäller att ha tålamod”

ÖIS-Västerås slutade 1-1 efter att ÖIS spelade upp sig rejält efter paus. Sambadefensiv pratade med målskytten Ajdin Zeljkovic.

 
Kommentar till matchen?

– Vi inleder skapligt, men efter 0-1 går vi ner oss helt och hållet, spelmässigt, mentalt, fysiskt och på alla sätt. I halvtid sa vi att det inte är ok och kommer in till andra med mycket mer energi och bättre spel. Efter deras utvisning tar vi över matchen totalt. Vi har flera bra lägen – framför allt jag – som vi ska sätta dit och jag tycker att vi förtjänar en vinst.

Det kunde slutat  hur som helst?

– Vi vet att VSK är bra på omställningar och där brast vi. Man kan summera matchen med att första är underkänd och andra klart godkänd.

Som sagt det var du som var inblandad i de flesta chanserna.

– Det är vårt jobb där uppe att skapa chanser och göra mål. Jag kände i andra att jag var spelsugen och på hugget, och att bollen skulle sitta snart, men jag borde gjort ett mål till.

Målet gjorde du helt själv.

– Ibland får man ta saken i egna händer och det var skönt att bollen satt. Vinkeln blev lite dålig, men jag fokuserade bara på att slå den hårt efter marken, så målvakten skulle ha svårt att hinna ner.

Mer fart på anfallet med Ailton?

– Han kom in med med väldig energi och han har fenomenala kvaliteter, så det är skönt att ha honom tillbaka.

Många hade problem med underlaget.

– Planen såg bra ut från början, men släppte mer och mer,. Jag borde verkligen haft skruvdobbar, men man får lära av sina misstag.

Du följde med våra tränare från Lindome.

– Jag känner mig hemma och alla andra i laget är med på samma båt. Vi tror på det här spelsättet och det gäller bara att ha tålamod, så släpper det snart. Vi får bara inte slarva och tappa boll.

Du ligger annars på minus efter att gjort mål mot oss för GAIS .

– Jag kommer att ge tillbaka, det får bli många mål!


'Ajdin Zeljkovic: ”Gäller att ha tålamod”' har en kommentar

 1. 10 maj, 2021 @ 16:26 Harry

  Dumpades av Öis – nu leder Oliver Stanisic skytteligan.
  Jag känner inte denna spelare och man kan undrar varför han inte är kvar i Öis ?
  Hur lång tid tar det innan snacket börjar gå om de nya tränarna, skall man sparka dessa med ?
  Problemet ligger inte på nya tränarna utan på materialet som håller till på plan samt på ÖG, nu har man försökt få till det i flera år men man lyckas inte få till det.
  Man kan hoppas på en förbättring men jag tvivlar på detta.

  Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se