Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/storage/content/32/106132/media.sambadefensiv.se/public_html) is not within the allowed path(s): (/storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/:/storage/configuration/wrappers/32/106132/sambadefensiv.se/:/tmp/) in /storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 1547 Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/public_html/../../media.sambadefensiv.se/public_html/2021/09) is not within the allowed path(s): (/storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/:/storage/configuration/wrappers/32/106132/sambadefensiv.se/:/tmp/) in /storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 1492 Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/storage/content/32/106132/media.sambadefensiv.se/public_html) is not within the allowed path(s): (/storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/:/storage/configuration/wrappers/32/106132/sambadefensiv.se/:/tmp/) in /storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/public_html/wp-content/plugins/backwpup/backwpup.php on line 174 Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/storage/content/32/106132/media.sambadefensiv.se/public_html) is not within the allowed path(s): (/storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/:/storage/configuration/wrappers/32/106132/sambadefensiv.se/:/tmp/) in /storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 1547 Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/public_html/../../media.sambadefensiv.se/public_html/2021/09) is not within the allowed path(s): (/storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/:/storage/configuration/wrappers/32/106132/sambadefensiv.se/:/tmp/) in /storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 1492 Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/public_html/../../media.sambadefensiv.se/public_html//wpcf7_uploads/) is not within the allowed path(s): (/storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/:/storage/configuration/wrappers/32/106132/sambadefensiv.se/:/tmp/) in /storage/content/32/106132/sambadefensiv.se/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/modules/file.php on line 338 Sambadefensiv / Lukas Browning Lagerfeldt: ”Vi får springa och slita”

Lukas Browning Lagerfeldt: ”Vi får springa och slita”

ÖIS och Sundsvall spelade en jämn kamp, när det det var dags för match på Gamla Ullevi. Efter en mållös och relativt chansfattig första halvlek, så hade ÖIS en stark period i mitten på andra. Det blev dock gästerna, som tog ledningen. ÖIS chansspelade i slutet för att få till en kvittering, men det slutade som så ofta med att det ramlade in ytterligare ett mål bakåt och matchen slutade 0-2. Sambadefensiv pratade efter matchen med den tappert krigande mittfältaren Lukas Browning Lagerfeldt.

 

Hur ser du på matchen?

– Det var en tuff match, Sundsvall gör det bra, vi får springa och slita mycket. Det blev inte riktigt som vi ville, vi försökte korrigera. I första är vi inte tillräckligt aktiva när vi har boll. Vi borde hjälpa varandra mer för att kunna spela som vi vill. Vi vill alltid kunna göra vår grej fullt ut, då räcker det inte med 60%

Vi hade inte lika mycket boll som i tidigare matcher?

– Sundsvall är duktiga och de vill också ha boll, så det blir krig om bollinnehavet och vi fick jobba mycket.

Tung förlust?

– Ja, verkligen! Chansmässigt är det jämnt i andra, sedan gör de 0-1 och tvåan kommer när vi försöker trycka på. Vi har en del bra chanser, men det är små marginaler som avgör.

Första målet avgör?

– Ja, det är en sådan match.

Om du jämför med förra säsongen?

– Vi är ett annorlunda lag som försöker göra annorlunda grejor. Det är en process, som kommer att ta tid. Det spelar förstås ingen roll att det är en process, vi går alltid ut för att vinna.

Det finns stor potential?

– ÖIS har valt en annan riktning och vad utfallet blir vet man aldrig, men vi har en tydlig plan.

Det blir ett roligare spel.

– Jag tycker det är kul, men possession utan att skapa chanser är inte mycket värt. Jag tror och hoppas att de som kollat på matchen ser att det är en stor skillnad även om vi förlorade. Förra året hade vi det tufft och kunde förlora matcher utan att skapa någonting.

Och en del publik trots allt.

– Alla ligor har saknat det. Det var ju inte så många idag, som det kunde vara, men de låter och stöttar mycket. Hela laget tycker om det och uppskattar det, så vi är tacksamma.

Landskrona och Värnamo väntar härnäst.

– Vi deppar lite nu, sedan ser vi framåt och tar en match i taget.


'Lukas Browning Lagerfeldt: ”Vi får springa och slita”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se