Dane Ivarsson: ”VI kan betydligt bättre”

Det såg länge bra ut när ÖIS spelade originalderby inför öpnna läktare igen. Lirarnas Lag tog ledningen på straff genom Ajdin Zeljkovic och GAIS skapade inte några direkta lägen. GAIS spelade dock upp sig efter hand och hade några bra perioder, men när målen uteblev verkade det ut som om ÖIS skulle hålla undan. Det som avgjorde var ett succéinhopp av Ricky Yarsuvat (i ÖIS 2012-13), som med två snabba mål såg till att bryta ÖIS svit på sju matcher utan förlust.

 

En beviken Dane Ivarsson gav sin syn på matchen på presskonferensen.

 

– Grattis till GAIS, seger och tre poäng. Vi är inte nöjda med vår prestation och prestationen leder till resultatet. Det är en jämn match, men GAIS vill det lite mer än vi – är lite hetare. Vi gör inte riktigt det, som vi har kommit överens om: att vara modiga och hålla upp det. Vi faller ifrån lite av det vi gjort i tidigare matcher. Om det är vår förmåga eller oförmåga eller om det är GAIS som gör så att det blir så, har jag inte hundra koll på.

– Jag tycker att vi börjar bra, men efter straffmålet blir vi fega i vårt sätt att agera och det sitter i trots en bra genomgång i paus. Vi är inte nöjda med första trots att vi leder, jag tycker att vi går ut och gör ungefär samma sak i andra. Vi är framför allt fega i vårt sätt att agera offensivt och defensivt är vi lite huvudlösa.

– Jag blev inte jätteförvånad när kvitteringen kom, GAIS hade spelat till sig ett antal farliga lägen. Man blir lätt lite känslostyrd direkt efter match, men vi är besvikna över vår insats och vet att vi kan betydligt bättre än vad vi leverrar idag. Sedan är det lite av ett slumpmål som avgör i slutändan, något som man ofta får med sig när man har gott go och bra gry i laget som GAIS hade


'Dane Ivarsson: ”VI kan betydligt bättre”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se