Eric Nohlgren: ”Vill bli dominant”

Liranas Lag gjorde totalt sett en bra insats mot Trelleborg, men lyckades ändå hamna i 0-2-underläge. Två snabba mål såg till at det blev ännu en oavgjord match och ÖIS håller sig en bit över strecken med många jagande lag efter sig. Sambadefensiv pratade med innermittfältaren Eric Nohlgren efter matchen.

 
Kommentar till matchen?

– Vi åker på två mål som är väldigt jobbiga mentalt. ett precis före halvtid och ett direkt i andra – det är tungt. Första 30 är bra spelmässigt, då ska vi också göra mål. Vi får in bollen i boxen, men kan inte trycka dit den. Sista 15 går vi ner för mycket i nivå och släpper också in 0-1. Det är ändå starkt att komma tillbaka, periodvis är vi bra, men har även för låga dippar. Vi har pratat om att vi måste vara samlade och inte släppa in mål som vi gör, när vi blir trötta eftar att ha pumpat på.

Vi får slita mer för våra mål och poäng.

– Så är det, vi sitter varje gång och känner att vi skulle haft en trea. Man får väl den turen man förtjänar, vi kanske måste få in bollen mer i boxen och vara lite hetare. Vi måste springa mer och skapa chanser, vara mer obekväma för motståndarna.

Det ser ut som om vi kan kryssa oss kvar i Superettan.

– Vi tänker inte så, utan vill bara köra stenhårt. Det är starkt att inte förlora, men vi känner att vi är på gång och bättre än förut. Vi går för tre varje varje match. Vi vet vad vi kan, alla tror och litar på varandra, så vi ska sluta oss samman i gruppen. Börjar man tänka för mycket, så blir det dåliga prestationer.

Trots att du såg trött ut på slutet, så har du anpassat dig till Superettan väldigt fort.

– Jo, jag var väldigt trött. Det har gått helt ok, men jag är inte nöjd och vill mycket mer. Jag får förtroende, men behöver ta för mig mer, vara mer delaktig i spelet. Jag vill vara dominant och det är jag inte nu. Det är en inkörningsperiod, jag har ju bara gjort 7 matcher i Superettan.


'Eric Nohlgren: ”Vill bli dominant”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se