Kevin Ackermann: ”Massa möjligheter till en bra säsong”

Sambadefensiv pratade också med Kevin Ackermann efter 0-1-förlusten mot Öster.

 
Hur ser du på matchen?

– Vi kommer inte upp i nivå, precis som det varit i flera halvlekar. Vi är inte i närheten av vad vi bör vara med det här spelarmaterialet.

Varför?

– Det är många faktorer som spelar in. Vi måste vilja vinna närkamper, vara först på bollen. Vi får börja där, sedan kan vi komma igång med spelet.Vi måste få upp ett mod och självförtroende, bara köra liksom.

Är det mest självförtroendet som sviktar?

– Serien har ju just börjat, men man är inte på topp efter en poäng på tre matcher. Det är ingen idé att tycka synd om sig själv, det är bara att gå ut och visa. Det är ny match om en vecka och vi får ta nya tag. Idag var det en åplattmatch, vi borde vara mycket starkare hemma på Gamla Ullevi.

Tung start på Superettan.

– Ja, men man kan inte tycka synd om sig själv. Vi får ta tag i problemet och göra det tillsammans. Det är vi som ska göra det- Alla fans på läktaren hjälper oss och vi ska göra jobbet på plan. Det finns en massa möjligeter att göra det här till en bra säsong.

Senast var vi nära att vända mot AFC tack vare dig.

– Det blev en annan matchbild, Öster ligger bara och försvarar. Vi skapar inte alls lika mycket. Jag försöker koma in och bidra med energi, men den här gången gick det inte lika bra.

Hur är din status?

– Jag är nära 100%, har kört på bra på försäsongen och varit med på allting. Jag kanske inte har 90 minuter i mig, men är redo att starta om jag får chansen. Förhoppningsvis kan jag vara uttagningsbar 30 matcher i år, det hoppas jag verkligen på.


'Kevin Ackermann: ”Massa möjligheter till en bra säsong”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se