Herman Sjögrell: Hungrig på att bidra”

Tillbaka på högersidan och i ÖIS-tröjan var Herman Sjögrell, visserligen bara på lån, men med energi och teknik hann han glädje alla på läktaren under andra halvlek. Sambadefensiv fick några ord med Herman också.

 
Tankar efter matchen?

– Vi har mycket energi andra och gör 1-0, skön känsla. Sedan faller vi ihop lite, blir baktunga och där tappar vi vår trepoängare. Det är tufft att tappa ledningen, samtidigt är en poäng bättre än noll.

Hur tufft?

– Vi vill vinna matcher och det är det vi siktar på. Man får ta med de bra grejorna och se till att det kommer treor väldigt snart. Trappar vi upp från detta, så kan det bli bra.

Du var väldigt pigg när du kom in.

– Ja, det var länge sedan jag spelade 45 minuter i en tävlingsmatch. Jag var exalterad och sugen på att spela boll,det kanske syntes. Jag spelade U-21 för tre veckor sedan, senaste riktiga matchen var cupen på försäsongen.

Formen?

– Det handlar om att vara redo när man får chansen. Det är inte alltid man är ordinarie, men fotbollsegenskaperna tappar man inte på så kort tid.

Har du blivit en bättre spelare?

– Absolut, jag har haft ett år med bra träning. Jag är en bättre fotbollsspelare och jävligt hungrig på att bidra och vända på detta.


'Herman Sjögrell: Hungrig på att bidra”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se