Arvid Brorsson: ”Göra det tillsammans”

Efter att ha varit riktiga nära vinst fler gånger i de senaste omgångarna, så slog det till för ÖIS mot Utsikten. Ett straffmål av Jonathan Azulaj såg till att vi gick upp på kvalplats med minsta möjliga marginal. En bidragande orsak till segern var Arvid Brorsson, som gjorde en utmärkt insats och vann bollar i parti och minut. Sambadefensiv fick em pratstund med Arvid efter slutsignalen.

 

 

Tankar efter matchen?

– Det är så jäkla skönt med en vinst! Vi startar ganska bra och har en del situationer. Vi får 1-0 på straff, men efter det får vi inte till pressen och blir lite låga. Utsikten skapar ändå inte mycket i första även när de har boll. Vi vet var vi ligger och då gäller det att täta bakåt. Nu när vi hade 1-0 – som flera gånger tidigare – skulle vi verkligen stänga till och spela på resultatet. Det blir likadant i andra, vi är tajta centralt, försöker hålla dem utanför och kontra. Det såg faktiskt ut som vi kanske skulle haft en straff i andra också.

Vi var väldigt låga på slutet.

– Ja, vi får aldrig ner dem utan fastnar på deras sista linje och dekommer på anfall efter anfall.

Vi har höjt oss till sist?

– Det har varit många matcher, där vi kunnat ta trepoängare. Idag hade Utsikten mycket boll och en del lägen plus att vi har lite flyt med stolpen på frisparken, men i andra matcher har det varit tvärtom. Det handlar om att jobba till sig marginalerna och det gör vi idag.

Din nya position?

– Det är en väldigt rolig roll och jag trivs där. Det känns som om det passar mig att få hjälpa till på många olika ställen. Jag försöker bidra med energi och fysik. Jag är bra på duellspelet och att fördela till andra, så det borde bara bli bättre.

Var du lagets bäste eller nyttigaste?

– Tack, men det får andra säga. Vi gör det bra som lag idag och det handlar om att vi ska göra det tillsammans.


'Arvid Brorsson: ”Göra det tillsammans”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se