Marcus Haglind Sangré: ”Vi var väldigt dominanta”

Sambadefensiv pratade med Marcus Haglind Sangré efter vinstmatchen mot Gefle.

 

Din syn på matchen.

– Jag vill vara ödmjuk, men ändå säga att vi vara väldigt dominanta. Vi gjorde en bra match även om vi var lite passiva efter efter 2-0-målet. Rakt igenom solda, första matchen man kan känna att vi har mognat, att vi blivit bättre under en längre period, att vi inte alltid måste föra spelet utan kan låta matchen ha sin gång och det kan bli en stress för motståndarna.

Vi släpper till väldigt lite.

– Det är något som vi har jobbat mycket på. I början av säsongen har vi nästan gett andra laget chanser. Nu har vi pratat extra mycket om det, ska de göra mål på oss får de göra det bra. Skönt med bara ett insläppt på tre matcher nu.

Det har varit fyrbackslinje de tre senaste matcherna.

– Vi har gått tillbaka till basic och en del kan vara det. Man kommer mer till sin rätt i en fyrbackslinje och rollerna blir tydligare för resten av laget över hela banan. Vi har annars jobbat på alla positioner att bli mer beslutsamma och resoluta i närkamper och sättet att hantera försvarsspelet.

Ung backlinje med dig som ”veteran”.

– De andra tre gör det jättebra och jag får kanske agera mer vuxet utan att vara jättegammal. Jag får vara lite dirigent och försöka styra det. Det hela har fungerat jättebra och vi har tagit till oss det vi pratat om.

Skadade spelare tillbaka.

– Alltid bra med konkurrens, man märker vilken kvalitet som kommer in med t ex Bärkroth.


'Marcus Haglind Sangré: ”Vi var väldigt dominanta”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se