IMG_7499

Andreas Östling: ”Jag blir galen”

Sambadefensiv pratade med mittfältsmotorn Andreas Östling efter 1-0-vinsten mot Öster.

 
Tankar efter matchen?

– Skönt att vinna, riktigt skönt! Vi hade i princip hela matchen, det kändes som om vi bara gick och väntade på att få in en boll och till slut kom den. Sedan krigade vi hårt för varandra sista kvarten och kunde ta hem tre poäng.

Det dröjde innan målet kom.

– Ja, man fick ha lite tålamod idag. Det kryper i kroppen på en till slut, men när 1-0 kom så kände jag att vi skulle vinna. Jag tycker att vi var några snäpp bättre än Öster idag.

Viktig seger?

– Trelleborg och Oddevold fortsätter ju att plocka poäng, men vi vill hänga på och gå förbi dem. Kan vi knipa tre poäng i bortamatchen också, så skulle det vara fantastiskt.

Du fortsätter annars att ha struliga säsonger?

-Det håller på så hela tiden, jag blir galen! Det är som vanligt i min fotbollskarriär. jag har svårt att få riktig kontinuitet, det är riktigt tråkigt. Jag fick starta två matcher, tyckte att jag hittade mig själv och formen. Sedan var jag sjuk, startade nästa match, blev utvisad och avstängd. Det är riktigt irriterande, nu hade jag inte spelat match på två veckor. Då blir det inte samma känsla när man går ut till avspark, man är inte lika säker. Jag klarade mig i alla fall undan gult kort och hoppas att jag får spela till helgen igen.

Men formen är ändå bra?

– Just idag kändes det lite osäkert som sagt, men då fick man lägga större vikt på att jobba stenhårt, vinna andrabollar och jobba för laget. Jag tror att det kommer att bli bättre till nästa match.

Hur ser du på tabellen?

– Det är tio poäng upp till Trelleborg, det är det ju, men det är en hel höst kvar och väldigt mycket kan hända. Jag tror stenhårt på oss, vi har inte gjort någon dålig vårsäsong, utan Trelleborg har haft flytet och fått in bollarna under slutminuterna – precis som IFK gör i Allsvenskan. Vi ska ändå inte vara besvikna utan bara kämpa på, så kan vi ta det på hösten.


'Andreas Östling: ”Jag blir galen”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se