Klacken i kiken

Pangpris på resor med Balders Hage!

Nu är det dags igen!
Efter en lång och kall vinter börjar ljuset komma tillbaka, gräset växa och bortapremiären närma sig.

Det är snart mindre än en månad kvar och 2015 är året då Balders Hage satsar hårdare än någonsin för att få så många ÖIS:are som möjligt ska kunna åka land och rike runt för att se sällskapet lira boll!

För att så många som möjligt ska kunna vara med från början erbjuder supporterklubben finfina priser för årets första matcher.

Priserna är desamma för årets fyra första matcher:

Senior: 100 kr
Junior: 50 kr

Är du ännu inte medlem i Balders Hage är priset:

Senior (ej medlem) 200 kr
Junior (ej medlem) 100 kr

Så se till att bli medlem i Balders Hage innan du bokar din resa. Medlemsskap kan betalas i Balders Hages webbshop. Det kostar 250 kr för senior och 150 kr för junior och pensionär. Det är alltså en investering som betalar av sig snabbt för den flitige bussresenären. Dessutom får du rabatt på souvenirer i webbshopen.

NYHET!

Balders Hage har redan nu bestämt att bussar kommer att rulla till de fyra första bortamatcherna. Om du bokar upp dig på minst tre av dessa senast på dagen för hemmapremiären 15/4 så får du en av resorna gratis. Det är alltså möjligt att som senior-medlem åka på fyra bortamatcher för endast 300 kr! Eller tre matcher för 200 kr!

De första fyra bortamatcherna är följande:

19/4 Eskilsminne – Örgryte IS
2/5 IS Halmia – Örgryte IS (Detta blir en pubresa)
18/5 Norrby IF – Örgryte IS
30/5 Lunds BK – Örgryte IS

Om du bokar dig på tre eller fyra av dessa får du alltså en av resorna helt gratis! Så inte nog med att priset är oerhört förmånligt, du får även en resa helt gratis. Vi vet, det är nästan för bra för att vara sant!

Bokning och betalning för detta specialerbjudande sker direkt i supporterklubbens webbshop. Skriv upp vilka matcher du vill åka på i meddelandefältet.

Vid frågor, maila till resegruppen@oissupporter.se

Resegruppen Balders Hage


'Pangpris på resor med Balders Hage!' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se