_mg_6189_203486550

Vi söker skribenter!

Som ni kanske märkt har intensiteten på sidan gått ned en aning. Det är visserligen inte helt ovanligt vintertid men riktigt såhär skralt med inlägg brukar vi inte ha.

Tyvärr har vi alla tidsbrist och tyvärr är inte sambadefensiv något vi skribenter livnär oss på. Därför känner vi att vi behöver förstärkning, främst i det dagliga arbetet. Med det dagliga arbetet menar vi framförallt bevakning av träningar, en del som blivit något av en specialitet hos oss.

Internt har vi diskuterat hur framtiden på sidan ska se ut och vi är ganska eniga om att vi inte vill ge avkall på kvalitén för att öka frekvensen i våra inlägg. Sambadefensiv får aldrig bli slätstruken och ointressant. Men vi får inte heller bli sida för enbart tyckande och krönikor.

Sambadefensiv ska alltid vara trovärdiga och på plats där det händer, gärna med en och annan smaskig nyhet. Vi tror dessutom på att ju bättre och kunnigare vi skriver, desto större blir intresset kring klubben. Dessutom har det visat sig att klubben mår bra av viss granskning. Något vi gärna bistår klubbens medlemmar med.

Därför söker vi dig som gillar att skriva och har ett passionerat intresse för det vackraste av sällskap i alla dess former. Erfarenhet är absolut inget krav, vi hjälper dig med alla dina frågor och ser fram emot att välkomna dig in på redaktionen för Sveriges mest initierade fotbollssajt.

Skicka ett mail till kontakt@sambadefensiv.se med lite info om dig själv så hörs vi av!


'Vi söker skribenter!' har en kommentar

  1. 27 mars, 2016 @ 12:48 Daniel K

    Är det bara Jonathan som är aktiv idag? Absolut inget ont om nämnda skribent. Synd bara att det uppdateras så glest.

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se