Fotbollens fader

Nominering till ordförandeposten i Örgryte IS FF

Beskedet att valberedningen väljer att inte nominera någon på ordförandeposten till måndagens årsmöte gjorde många förvånade. Det är givetvis ett stort misslyckande för en valberedning i en så anrik förening som sällskapet att man inte lyckas nominera någon på ordförandeposten.

Med anledning av detta har vi dock tagit vårt ansvar som medlemmar och tagit fram ett namn vi tror kan leda styrelsearbetet på ett förtroendeingivande sätt. Något som är absolut nödvändigt i en tid då fotbollen professionaliseras och kraven på organisationerna höjs.

Henrik Thyselius är avgående ordförande i Mölnlycke IF där han varit ordförande sedan 2007. Hans fotbollsbakgrund består av en tid i Västra Frölunda där han bland annat tillhörde A-truppen i Allsvenskan 1987 och efter det några år i IF Warta. Han jobbar till vardags som advokat på byrån Halldin Advokater där han även är delägare. Thyselius är främst verksam inom processrätt, affärsjuridik och brottmål.

Henrik Thyselius är ÖIS:are i hjärtat och ser det som hedrande att bli nominerad till posten som ordförande i sällskapet.

Vi tror att Thyselius kan bidra med transparens kring styrelsens arbete och förbättra medlemmars insyn i styrelsearbetet på främst medlemsmöten. Henrik har också själv en ambition att föreningen ska bli mer långsiktiga i sitt arbete.

Henrik har med sin erfarenhet från Mölnlycke IF erfarenhet av att jobba med ideella krafter och har förståelse vilken bredd av intressenter som finns kring föreningen. En första kontakt mellan representanter för Supporterklubben Balders Hage och Henrik Thyselius är redan tagen.

Vi tror att Thyselius kompetens inom juridik är en bra merit för en ordförande i en förening av ÖIS dignitet och vi är övertygade om att han klarar av att leda styrelsearbetet på ett professionellt sätt med sin bakgrund dels i Mölnlycke IF samt som delägare i Halldin Advokater.

Vi nominerar Henrik Thyselius till posten som ordförande för Örgryte IS FF för tiden av ett år.

 

Undertecknat:

Felix Jonsson

Sandra Arvidsson

Jonathan Larsson

Eric Sutton

Josefin Utbult Carlsson

Sofia Sinnerstedt

Ronny Fransson

Leif Johansson


'Nominering till ordförandeposten i Örgryte IS FF' har en kommentar

  1. 4 mars, 2018 @ 19:28 Björn Svensson

    Låter bra om nu Nordh är så dålig – vilket inte jag kan bedöma ! Har varit ÖIS:are sedan 50-talet fast jag är född i Helsingborg !! Såg Gren-Simonsson-Börjesson o blev frälst !!

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se