Christoffer Styffe:

Sambadefensiv fick en pratstund med duktige mittbacken Christoffer Styffe efter den snöpliga förlusten mot Landskrona.
Kommentar till matchen?

– Vi gör en bra första halvlek, kommer ut starkt och sätter hög press. Landskrona vet inte hur de ska handskas med vår press och vi vinner mycket boll. Vi skapar tydliga målchanser, som vi ska göra mål på. I andra skulle vi bygga vidare på detta, men de ändrar på saker och ting, matchen blir mer öppen. Vi får inte samma tryck, men skapar ändå målchanser och har bl a en ribbträff. När man går för det hårt och inte får in bollen,så kan det hända att det blir ett mål bakåt

Mål på stopptid.

– Det blir en dubbelmacka. Först vill vi vinna, vi känner att vi har den och sedan får vi inte ens hålla nollan – det är surt. Vi gör en bra prestation och Mathias hade gjort en bra match med flera fina räddningar.

Vi skulle avgjort redan i första.

– Ett bra lag gör två där och spelar sedan av matchen. Det ska man göra om man vill vara med uppe i toppen, men det lyckas vi inte med idag. Vi går härifrån med noll poäng och får titta vidare mot nästa match.

Jobbigt med värmen?

– Jag hade lite kramp i slutet. Vi har haft många kvällsmatcher, så det är skillnad, men det ska inte vara någon ursäkt.

Det verkar gå uppåt för dig hela tiden?

– Jag är ju ny denna säsongen och trivs bra med de där bak. Det är alltid kul när man får förtroende från tränaren och får spela. Det var lite sådär i början, men jag växer så klart och det finns mycket mer att hämta. Nu är det tight spelschema, men det är bara kul. Man vill spela varje minut, det vore konstigt annars.

Förväntningar inför säsongen?

– Att spela så mycket som möjligt, men det har varje spelare. I en ny miljö måste man kanske ställa sig i kö, det tycker jag att gjorde. Jag kom hit skadad och hade inte den försäsongen jag ville ha. När man får chansen, så gäller det att vara redo och det tycker jag att jag var. Sedan är jag absolut inte fläckfri utan har mycket att lära mig. Både idag och andra halvlek mot GAIS kan vi föra matchen mycket mer.


'Christoffer Styffe:' har en kommentar

  1. 3 juli, 2023 @ 12:52 Mason

    Thanks for the info, it helped me broaden my horizons. https://webnowmedia.com/story156258/https-spaceman-net-br

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se