Matchrapport Örgryte IS – Helsingborgs IF 1-2

Matchen var (som vanligt) viktig för båda lagen. ÖIS saknade avstängde kaptenen Daniel Paulson, men hade tillbaka Niklas Bärkroth i startelvan. Det var bortalaget som började något bättre, men Liranas Lag tog snabbt över taktpinnen och dominerade första halvlek.

Det var också ÖIS som tog ledningen efter 18 minuter, när Hady Saleh Karim elegant skruvade in bolen från vänsterläge. Vi hade chanser att utöka ledningen, ifh genom Isak Dahlqvist och Amel Mujanic, men det ville sig inte.

Efter paus blev det en helt annan match. Visserligen hade Isak Dahlqvist en bra chans i 49:e minuten, men sedan var det omvända världen.
Vårt vägvinnande spel var helt bortblåst, pressen försvunnen, i stället var det HIF som ägde matchen och vi blev rejält tillbakapressade.

Mathias Nilsson stode mot till att börja med, men i 63:e minuten trasslade sig Amar Mushin igenom och kvitterade. Det blev ännu värre när samme Muhsin nickade in 1-2 tio minuter senare. Sista 15 fick ÖIS till ett antal chanser när motståndarna mest försvarade ledningen. Styffe, Mujanic, Karim och Christoffersson hade möjligheter, men det ville sig inte och fjärde raka förlusten var ett faktum. Nästa helg väntar Skövde AIK borta i en ännu viktigare match.


'Matchrapport Örgryte IS – Helsingborgs IF 1-2' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se