Matchrapport Örgryte IS – Östers IF 2-2

Öster inledde starkast och vi fick mestadels slå ifrån oss i början. Matchen jämnade ut sig efter hand och chanserna var också ganska jämnt fördelade. Det blev ändå ÖIS som tog ledningen in i 45:.e minuten, efter ett väldigt bra anfall gick bollen ut på vänsterkanten där Anton Andresson som skicka in ett väl avvägd inlägg. Bollen nådde Isak Dahlqvist, som hoppade och sköt på volley ett välplacerat skott vid stolpen.

Andra halvlek inleddes på bästa sätt. En frispark av Anton Andresson gav Edi Sylisufaj nickläge för mål, men bollen smet utanför. På den efterföljande insparken fälldes Aydarus Abukar och Edi Sylisufaj kunde ta revansch på sig själv genom att sätta straffen till 2-0. Det borde väl räcka till vinst?

Det blev hörnorna som knäckte oss. I 64:e minuten kunde Manasse Kusu trycka in bollen efter en högerhörna. William Svensson kunde säkrat tre poäng, men hans skott tog i stolpen. Öster började trycka på alltmer, ÖIS satte in Mikael Dyrestam och gick ned på fyrbackslinje. 2-1 såg ut att stå sig, men efter 94 minuter fick Öster ny hörna efter en fin räddning av Hampus Gustafsson. F d ÖIS-spelaren Alibek Aliev nickskarvade in bollen och ridån gick ned.
Tre bra insatser mot Brage, Östersund och Öster kunde inneburit 9 poäng. Nu blev det bara två poäng och tabellplaceringen är allt annat än rolig. Men känslan är fortfarande bra och när första vinsten kommer, så kommer den att följas av flera.


'Matchrapport Örgryte IS – Östers IF 2-2' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se