Valter Tomaz Jr borta minst tre månader

Enligt uppgifter i media är Valter Tomaz Jr:s skada värre än väntat. Som det ser ut i nuläget blir Valter borta i åtminstone tre månader. I värsta fall missar han hela säsongen. Det var i den 22:a minuten i matchen mot Degerfors IF som Valter fick bollen lite för långt ifrån sig och i sin iver att jaga ifatt bollen slog han ihop med en motspelare och tvingades halta av planen. Nu har det dock visat sig att skadad är bra mycket allvarligare än vad man först trodde. Tydligen rör det sig inte om en vanlig ”fotbollsskada” utan om något som ÖIS sjukgymnast, Fredrik Larsson, refererar till som en ”stretchskada”. En typ av skada som enligt uppgift är bra mycket allvarligare än en mer reguljär ”fotbollsskada”. I nuläget väntar Valter och ÖIS besked om Valter behöver opereras eller inte. Om det blir tal om operation kommer Valter sannolikt att bli borta hela säsongen 2010.

Det här är givetvis oerhört tråkiga nyheter. Valter var verkligen värd en gedigen och framgångsrik comeback i den rödblå tröjan. Nu tvingas han alltså ägna större delen av säsongen till rehab istället för att hjälp ÖIS att ta sig tillbaka till svensk fotbolls finrum. Det var väl inte så här det var tänkt att bli. Nu gäller det helt enkelt för övriga mittbackar (Robin Jonsson, Dennis Jonsson och David Leinar) att hålla sig hela resten av säsongen. På sätt och vis var det kanske tur att vi fyllde på ordentligt i mittbacksfacket innan säsongen drog i gång på allvar.


'Valter Tomaz Jr borta minst tre månader' have 4 comments

  1. 20 april, 2010 @ 19:59 Anklev Ekström

    Ämen fyfan vad tråkigt tur i oturen att det var en mittback och inte någon annan mer skadegörande position nu e det dags för jonssonligan att ta sig i kragen.

    Svara

  2. 20 april, 2010 @ 20:28 Yodabul

    Såg ditt twitterinlägg och vill ändra till nästa match:

    ”Öis smyger ut på planen i det nya bortastället. I brunt. Med Valter Tomaz Jr skadad. ”

    Svara

    • 20 april, 2010 @ 20:55 Martin Johansson

      Det är i guld! Tror jag. Åtminstone har det lanserats så. Ser dock lite brun metallic ut. Och oerhört trist att Valter är skadad.

    • 20 april, 2010 @ 23:03 voldemort

      Kan inte vara något annat än kattguld i det stället…. eller finns det något som heter kamelguld?


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se