Fem frågor för Steinthor Thorsteinsson

I mitten på andra halvlek var det dags för den isländske landslagsmannen Steinthor Thorsteinsson att kliva in på planen och debutera för ÖIS. Det kunde blivit en formidabel succé, men ribban var i vägen när Steine fick chansen.

Hur är det efter seriedebuten?

– Jag är oerhört besviken. Jag kunde ha gjort ett härligt mål, men hade inte turen med mig. Det är ändå skönt att ha fått spela en stund och komma igång. Hoppas jag får mer speltid framöver, så jag kan bevisa att jag hör hemma här

Du hade öppet mål, vad hände?

– Jag var helt säker på att göra mål, men träffade bollen med hälen så att den for rakt upp i stället för in i mål – som det var meningen. Jag behöver se det på video för att riktigt förstå hur det gick till.

Såg matchen ut som du tänkt dig?

– Jag har sett några matcher här och var ganska förberedd, så jag försökte smälta in på bästa sätt.

Vad säger du om spelet?

-Vi spelade bra, men kunde inte sätta dit bollen i mål. Sedan var det lite tufft att spela med 10 man på slutet.

Var 3-3 rättvist?

– I första halvlek hade vi många bra chanser och kunde stängt matchen. I andra var det öppna dörrar och det kunde gått hur som helst.


'Fem frågor för Steinthor Thorsteinsson' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se