Steinthor Thorsteinsson: ”Det var en kämpaseger”

Steinthor Thorsteinsson var för första gången med i startelvan. Stolpen hindrade honom från att bli målskytt, men det blev ändå en 2-0-vinst för ÖIS. Efter matchen står han med låret hårt lindat. Sambadefensiv tog naturligtvis en liten pratstund med honom

Hur är det med dig?

– Det är samma grej som har besvärat mig förut, Jag tror inte det är nåt allvarligt, så det är bara lindat för som förebyggande åtgärd.

Vill du sammanfatta matchen?

– Det var en kämpaseger, en tuff match mot ett lag som slåss för att stanna kvar i serien.
Jag tycker att Öster spelade bra för att vara ett bottenlag och det kändes osäkert så länge vi bara ledde med 1-0, men efter Davids mål så var det lugnt. Jag hade själv kunnat punkterat matchen innan, men nu har jag träffat både ribba och stolpe så det måste vara dags för mål nästa gång.

Ska det vara så svårt att sätta bollen?

– Ibland går det och ibland går det inte. Här var det mest frågan om otur, ett par centimeter längre in och den hade suttit.

Hade du kunnat spela Björn i stället?

– Det kommer jag inte ihåg.

Det var din första match från start i ÖIS.

– Jag försöker fortfarande lära känna spelet och laget. Första halvlek var jag nervös och gjorde en hel del misstag, men jag tycker att det gick bättre allteftersom och hoppas den trenden fortsätter nästa match.

Hur nervös var du?

– Jag var inte nervös i omklädningsrummet före matchen, men när vi kom ut började det. När man är nervös blir man fort trött och jag tog för lång tid på mig några gånger.

Så då känns 2-0 extra skönt?

– Ja, nu känns det mycket bättre efter den här viktiga segern. Jag hoppas att vi kan få till en rad med vinster, så vi håller undan för de andra lagen och minst klarar kvalplatsen.


'Steinthor Thorsteinsson: ”Det var en kämpaseger”' have 2 comments

  1. 21 augusti, 2010 @ 00:04 Hasta La Vista

    Älska Sambadefensiv!!! Ni är så bra!

    Svara

  2. 21 augusti, 2010 @ 00:18 1887

    Håller med dig, Sambadefensiv är så UNDERBART!

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se