Tredje gången gillt för Jakob Olsson

Jakob Olsson fick starta på vänster mittfält i matchen mot Ängelholm och han var inte sen med att tacka för förtroendet. Matchklockan hade bara tickat fram till 13:e minuten, när Jakob gjorde det första av matchens sex mål.

Hur vill du beskriva matchen?

– Det var svängigt, 1-0 blev till 1-2 som blev 3-2 innan Ängelholm kvitterade. Vi har tillräckligt många bra chanser för att vinna det hela.

Chanserna fanns särskilt i första.

– Ja, det är f-n att vi inte får dit den. Även om man gör tre mål framåt så kan man tänka att vi inte ska släppa in så många, men vi har så många fina lägen att vi måste göra ännu fler mål och sätta sista spiken i kistan.

När fick du veta att du skulle starta?

– Igår skulle jag ha spelat i U21-matchen, men Janne ringde och sa att jag skulle vila. Sedan fick jag ett sms på kvällen att jag skulle starta i stället för Alex som blivit lite krasslig, så det är bara att ta chansen när den kommer.

Det var också du som inledde målskyttet.

– Anderberg har bollen på högerkanten och får till ett inlägg. Jag löper mot straffpunkten och försöker skjuta på volley. Det blir en tilltrasslad situation med Björn och en av deras försvarare, så jag får chansen att skjuta en andra gång. Efter det dimper den ner bakom backlinjen och jag får på en tåpaj som går in strax under krysset. Tredje gången gillt kan man säga.

11:e oavgjorda matchen, knappt man tror det är sant.

– Det är enormt surt. Speciellt som vi tar ledningen med 3-2 och de lyckas ändå trycka dit den i sista minuten. Det är det, som vi har haft problem med under säsongen, vi har inte kunnat hålla undan på slutet.

Finns det nån förklaring?

– Det har gått lite troll i det. Vi måste knäcka det där spöket och vi måste sätta dit chanserna, vi skapar ändå nog för att avgöra.

Och nu väntar Syrianska på söndag.

– Det är en sexpoängsmatch, antingen drar vi eller de ifrån i tabellen.

Inte kryss igen?

– Nej, nu måste vi vinna!


'Tredje gången gillt för Jakob Olsson' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se