Steinthor Thorsteinsson efter matchen

Örgryte gjorde en bra match mot Norrköping, men det blev ändå förlust.  Steinthor Thorsteinsson fick spela start efter att ha varit på bänken ett tag och gjorde en övertygande insats trots att det slutade 0-1. Sambadefensiv fick en intervju efter matchen.

Hur ser du på förlusten mot Norrköping?

– Det var som många andra matcher den här säsongen. Vi spelade bra, var det bättre laget och hade flera bra chanser i första halvlek, men turen är inte med oss. Efter deras chanser i början, så tog vi kontroll över matchen. Sedan gör Norrköping ett mål av ingenting, ett riktigt slumpmål. Efter det fick vi lite ”panik” och slog mest långt i stället för att spela som tidigare, då vi utnyttjade kanterna och spelade på få tillslag.

Beror paniken på tabelläget?

– Naturligtvis, vi saknar ju poäng och det är en press på oss. Vi vill också vinna matcher för våra fans. Jag hade förväntat mig att vi skulle ligga minst skulle topp fem i tabellen. Nu är vi närmare botten i stället, men det är tre matcher kvar och vi kan vinna alla tre.

Du var en av banans bästa spelare.

– Det var utan tvekan en av mina bättre matcher i ÖIS-tröjan. Jag har ännu inte kommit in i startelvan på det sättet, som jag hoppades, men det här var ett stort steg framåt och jag ska försöka förbättra mig betydligt mer framöver.

Besviken att bli utbytt?

– Nej, inte speciellt, det är en del av spelet. Det är bra att vi har klasspelare på bänken och när vi jagar kvittering, så ska man sätta in Alvaro Santos.

Är du orolig för avslutningen?

– Vi har ett bra lag och kan vi prestera så här bra mot serieledarna, så ska vi kunna ta en hel del poäng mot de andra lagen. Vi har kraft och duktiga spelare, nu behöver vi bara få ihop den sista biten. Vi skapar chanser och det är väldigt lite som behövs för att det ska bli mål och ge oss segrar.


'Steinthor Thorsteinsson efter matchen' have 8 comments

  1. 26 september, 2010 @ 15:04 Jettreno

    Jag har då alltid sagt att Steine kommer vara grym i ÖIS…

    Svara

  2. 26 september, 2010 @ 20:12 känd

    på grund av inkast?
    det tycker jag vi ska bygga på Öis framtid,några elefanter och klauner och vi kanske dubblar publiken

    Svara

    • 27 september, 2010 @ 07:20 Jettreno

      Jag tycker väl att han har bra mycket mer än inkast. Han har en vilja att spela framåt vilket i sig är något vi saknar i ÖIS. Han har ett ganska bra skott när han får skjuta med högern och nu när han kommit igång lite mer kan vi se att han har en del speed och styrka i sig också. Sen är inkasten skitbra att ha också förstås. Vi har fått ett mål genom ett sånt inkast redan!

    • 27 september, 2010 @ 07:51 Martin Johansson

      Stor humor i ÖIS-leden just nu. Frustrationen blir för stor för flertalet att bära. Det får man ha förståelse för. I övrigt håller jag med dig om att Steinthor såg hyfsad ut mot Peking. Sedan är det väl ett relativt långt steg att ta att säga att han kommer att bli grym med tanke på vad han har visat i tidigare matcher. Jag räknar dock kallt med att han spelar från start mot Assyriska om en vecka och att han därmed växer ytterligare. Det är bara att hoppas att Dick Last och Janne Carlsson får rätt istället för de kraxande olyckskorparna. Säker kan man dock inte vara.

    • 27 september, 2010 @ 08:51 Jettreno

      Det ska väl sägas att jag går mycket på känslan när jag säger att Steine kommer bli grym. Jag sa trots allt att Steine kommer bli grym innan han ens hade spelat sin första match i U21.
      Mycket känsla och lite hjärna. Det är så jag tar beslut!

    • 27 september, 2010 @ 09:18 bisse

      Messi är grym ……
      Island är medelmåttan som i nuvarande omgivning förefaller rätt O.K.

    • 27 september, 2010 @ 11:51 bisse

      :-) visst är man frustrerat :-)
      ordet grym passar just nu inte riktigt på nån i ÖIS trupp.
      Är det så illa stäld att man måste till Island för att hitta liknande spelare?Eller var han så billig?

  3. 27 september, 2010 @ 18:26 Jettreno

    Jag tycker alla ska ta och komma ihåg att sa att Steine ”kommer” att bli grym. När han har kommit in i laget och livet i Sverige alltså. Till nästa säsong tror jag vi kommer få se den potential Steine har i sig!

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se