Mischief Managed

Underhållsarbetet som pågått i ett par dagar är nu förhoppningsvis avklarat. Fritt fram alltså att kommentera igen (och för redaktionen att skriva inlägg).

Det vi gjort är, om någon undrar, att flytta hela bloggen till ett annat webbhotell. Det ser ut att ha gått bra, men det var inte helt okomplicerat, så märker ni något som inte verkar riktigt som det skall så får ni hemskt gärna säga till.

I övrigt har inga ändringar gjorts, utom möjligen några smärre kosmetiska förändringar som råkat uppstå i samband med uppgradering av vårt tema.

Som en följdeffekt av flytten så har forumet också bytt adress. Nu ligger det på samma server som själva bloggen, varför vi äntligen kan skrota den krångliga tillfälliga adressen. Forumets adress numera är helt enkelt sambadefensiv.se/forum. Vi rekommenderar att ni flyttar era bokmärken dit med en gång, även om den tillfälliga adressen verkar fungera ett tag till.

Välkommen tillbaka till Sambadefensiv. Nu kör vi!


'Mischief Managed' have 7 comments

  1. 5 januari, 2011 @ 07:38 Gerpa

    Hej!

    Bredden på ”Kategorier”-rullgardinsmenyn är bredare än vad som får plats. IE renderar den någorlunda men i chrome hamnar alla widgetar nederst på sidan.

    Annars ser det ok ut. Bra jobbat Magnus!

    Svara

    • 5 januari, 2011 @ 23:13 DrJonas

      Samma problem med Safari på iPhåne4…alla widgets längst ned på sidan alltså. Gott att ni på sambadef satsar vidare!

    • 6 januari, 2011 @ 13:30 Magnus Börjesson

      Har detta problem alltså uppstått efter flytten? Ingenting är nämligen ändrat vad gäller detta, så jag förstår inte riktigt hur det kan ha gått till i så fall.

      Någon gång borde vi rensa upp i kategoriträsket. Det finns alldeles för många. I samband med det kunde man också införa en maxlängd på 25 tecken eller nåt, vilket borde lösa problemet. Att däremot hindra rullgardinen från att breda ut sig med hjälp av CSS verkar inte gå. Det funkar i Firefox och IE, men tydligen inte i en del andra browsers.

  2. 5 januari, 2011 @ 08:15 Martin Johansson

    Underbart, Magnus! Nu kör vi så att det ryker. Om jag bara hade något intressant att skriva. Kanske får ljuga ihop något om en helt fantastisk Silly season-rykte bara för att ha något nytt att säga…

    Jo, jag hörde att Figo var i Göteborg i går. Sågs käkande på Burger King Delsjön. Tydligen är hans flickvän svensk och det sägs att de ska flytta till Göteborg och att han letar efter en klubb för att varva ner i. Med tanke på att BK Delsjön sägs vara JC:s favoritrestaurang lutar det ju åt att han väljer ÖIS. Kommer bli hur stort som helst!

    ;-)

    Svara

  3. 5 januari, 2011 @ 09:53 Hox

    Snyggt. Bloggen laddar som en smäck hittills, ingen fördröjning alls. Däremot så fattade jag inte varför det stod ”Waiting for trafikverket.se” igår när jag laddade, innan jag fattade att du hade tagit vägskylten därifrån:)

    Svara

  4. 5 januari, 2011 @ 12:21 SB

    Jag är mycket nöjd med det här. Äntligen har risken överhettning och CPU-anävndning på 97% försvunnit när man går in på Sambadefensiv. Glädje!

    Svara

  5. 5 januari, 2011 @ 15:31 Rude Boy

    Nu är jag med…tack Magnus!

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se