ÖIS jagar förstärkningar i Mellerud

Hårda bud i Mellerud! ÖIS må ha dåligt med pengar för tillfället men det betyder inte att man ligger helt still på spelarmarknaden. Enligt Ttela.se är ÖIS  intresserade av Melleruds IF:s Valon Gashi. Säsongen 2010 gjorde Gashi 17 mål i Division 3 och kom därmed tvåa i skytteligan. Det kommer dock att dröja ett tag innan vi får se den unga målsprutan uppe på ÖIS-gården:

– De kör mest styrketräning just nu, de vill att jag ska komma ned när de börjar köra med boll, säger Gashi till Trollhättantidningen.

Valon Gashi är 21 år och har tidigare varit på provspel hos FC Trollhättan och Ljungskile SK. Varför det inte blev någon övergång till någon av våra seriekonkurrenter förtäljer inte historien, men enligt uppgift har Melleruds IF tidigare varit nedringda av klubbar som visat intresse för spelaren som gjort 72 mål på tre säsonger (33 mål 2008 i Division 5, 22 mål 2009 i Division 5 och 17 mål 2010 i Division 3). Gashi sitter dessutom på ett utgående kontrakt med Mellerud. Skulle han bli aktuell för ÖIS kommer han alltså att komma som fri transfer. En sak som talar för en övergång, om nu Gashi skulle lyckas övertyga under sitt provspel. En annan sak som talar för en övergång är att Bosse Backman har vissa kopplingar till Mellerud. Nu är det bara att hålla tummarna för att Gashi visar sig var allt det där och en påse med salt och vinägerchips.


'ÖIS jagar förstärkningar i Mellerud' have 8 comments

  1. 17 januari, 2011 @ 21:28 ökänd

    Va fan nu får Öis passa sig så ingen annan klubb kniper Valon Gashi liksom Gais snodde Pär Eriksson. Klart nu är inte Dick Last kvar

    Svara

  2. 18 januari, 2011 @ 07:06 Polaren Per

    Gött Bosse sno åt dig en måltjuv som kan bilda par med Luka lr Nico.

    Svara

  3. 18 januari, 2011 @ 15:23 markus

    Tråkigt målsnitt :P

    Svara

  4. 18 januari, 2011 @ 15:24 markus

    Tråkigt målsnitt :P

    Något nytt om Santos framtid? Ny klubb, blir det GAIS?

    Svara

    • 18 januari, 2011 @ 15:34 Holiday Doc

      Santos har hört att det serveras bättre käk på GAIS-gården – mer feta såser och friterade grönsaker och potatisar, extra transfetter och flintastekar som är bra för kroppen – så han har gått med på att spela gratis för skinnknuttarna. Allt han kräver är en extra burgare med extra ost på Max för varje mål han gör. Han har tydligen sagt att han har det så fett efter sign-on:en från ÖIS att han lever flott utan lön.

    • 18 januari, 2011 @ 15:35 ois4ever

      Hörde att dom på Gais-Gården serverar Donken kupponger! klart som fan han går dit

  5. 18 januari, 2011 @ 15:38 Anonym

    Skulle inte förvåna mig om några fler får upp ögonen för den unge herren.
    Träningsmatcherna känns väldigt positiva som skall spelas ,med roliga motstånds klubbar.
    Det som känns mindre roligt är att konkursen fortfarande hänger över oss som ett svart moln.
    Sen gillar jag inte att en av vår tongivare spelar säger han är nöjd när han ligger topp 8 bara för han är mittback (skärpning) högre mål tack! (Öis hemsida)
    Santos är snart lika omskriven i medierna som Zlatan i medierna i GBG, Sverige. Hoppas på ett snabbt slut på den soppan , han tar alldelles för mycket energi och tid som idag inte ger något positivt för Öis. Det var inte mycket vi fick ut av dom miljonerna.
    Imorgon kanske han finns med Gais trupp till Norge. Dom vet ju isåfall vad dom tar in i truppen en skadeskjuten kråka och deras förväntningar är ju inte så höga som våra var,då han fick miljoner plus hög lön.
    En sak till jag får alltid kalla kårar när Rannäng uttalar sig i pressen. Hoppas inte sponorerna får det också.

    Svara

    • 18 januari, 2011 @ 19:04 Anonym

      ”Sen gillar jag inte att en av vår tongivare spelar säger han är nöjd när han ligger topp 8 bara för han är mittback (skärpning) högre mål tack! (Öis hemsida)”

      Det är en signifikativ inställning från dagens generation öisare. När de tillfrågas om var de befinner sig om 5 år är nästan alltid svaret (Jackie-O undantagen): ”hoppas jag kan fortsätta spela på denna nivån”, vilken nivå?,, sumprunkarnivå som allsvenskan och superettan? Det är sådan typ av mentalitet som frodats i ÖIS akademi de senaste 10 åren.


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se