Steinthor tveksam till fortsättning?

Steinthor Thorsteinsson gjorde årsdebut mot IFK Värnamo på Valhalla. Steine hade en fri roll till höger på mittfältet och gjorde en klart godkänd insats. Sambadefensiv fick en kort intervju med honom efter slutsignalen.

Vad säger du om matchen?

– Det var ok. Vi startade dåligt, men i andra var vi det bättre laget och skulle också ha gjort några mål.

Och kampen på mitten?

– Vi hade problem när Värnamo kom med tre man på det centrala mittfältet, men det löste sig när vi jobbade ner med en av våra forwards. Då fick vi kontroll på dem.

Du har varit på träningsläger med Brann.

– Träningen där var ganska lätt och vi spelade en match, men det gick inte alls bra. Jag spelade på högerkanten, det var mest sparka och spring och vi förlorade. Det var svårt att glänsa när hela laget spelade dåligt.

Vad sa Brann till dig?

– Att man inte kunde erbjuda mig något kontraktsförslag, men att man skulle ha ögonen på mig framöver, så vi får se vad som händer.

Var ska du spela 2011?

– Jag har också haft kontakt med några klubbar från isländska ligan så vi får se hur det blir. ÖIS har inte diskuterat med mig ännu. Jag måste snart hitta en klubb och veta var jag ska spela. Det är bra om det löser sig snabbt, så jag kan få förberedda mig ordentligt för säsongen.


'Steinthor tveksam till fortsättning?' have 8 comments

  1. 13 mars, 2011 @ 00:15 Torgny

    Här en till som har härtat på rätta stället

    http://www.nattstad.se/RivNerStaden?id=1098721

    Svara

  2. 13 mars, 2011 @ 10:28 Skepparkrans

    Varför låta en spelare speltid när han ”troligtvis” inte kommer att stanna???

    Svara

  3. 13 mars, 2011 @ 11:22 Sörn

    Ni har inte funderat på filma intervjuerna ? Kör på som ni gör !

    Svara

    • 13 mars, 2011 @ 12:32 Martin Johansson

      Nej, det har vi inte. Och jag tror inte att vi har planer på det heller. Det gör ÖIS.se så bra på egen hand.

  4. 13 mars, 2011 @ 12:30 Sjögräs

    Enligt Sportbladet skulle Peter Abrahamsson och Markus Gustafsson passa i Halmstad respektive Djurgården. Har ingen aning vad de grundar det på men vi får hoppas att de har fel.

    http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/sverige/allsvenskan/article8704891.ab

    Svara

    • 13 mars, 2011 @ 12:36 Martin Johansson

      Jag kan kanske förstå Mackan i Djurgården, även om jag har svårt att se att han tar plats där. Peter i Halmstad är väl bara korkat. Halmstad har ju värvat en målvakt – Nauzet Perez – och har väl Robin Malmqvist ”på tillväxt”. Att då plocka in Peter verkar lite långsökt.

    • 13 mars, 2011 @ 13:00 Oskar Ängermark

      Att Peter skulle vara intressant och passa in i HBK känns ungefär lika vettigt som Patrick Ekwalls klädval.
      Som sagt så har de redan värvat en bra målvakt och har en talangfull andremålvakt. Utöver det så har de en halvröten ekonomi och har inte råd att ta på sig några fler onödiga kostnader, vilket Peter definitivt hade varit.
      Som jag skrev i en artikel för inte så länge sedan så kan jag inte komma på några fler klubbar som skulle vara intresserade av Peter just nu.

      Mackan G till DIF. Njae… Visst kan de skaffa sig en till mittfältare men han blir inget mer än en inhoppare och inom några år bortglömd, för den stora massan, i valfritt Superettanlag. Då är det bättre att stanna i ÖIS och utvecklas med mycket speltid.
      Men det är bara vad jag tycker så…

    • 13 mars, 2011 @ 13:15 Håkan Wall

      Jag tror inte att Peter kan få ett kontrakt i Sverige längre. Det är för nära säsongen och alla lag har redan en förstamålvakt. Sedan kanske han kan få ett kontrakt som andramålvakt i ett allsvenskt lag, men frågan är om han t.ex. vill sitta på bänken i t.ex. Trelleborg och hoppas att Viktor Noring säljs i sommar eller i Gais? Nej, det är utomlands som gäller. Sedan måste jag lite ifrågasätta de provspelsvalen som Peters agent valt åt honom. Portsmouth hade en klar förstamålvakt som man var väldigt nöjd med och hade enligt fansen i princip varit lagets bästa spelare under säsongen. Dessutom hade ju klubben inga pengar att köpa spelare för och var ju rent allmänt en krisklubb utan klara ägare osv. Även Silkeborg hade en bra målvaktssituation vad jag kunde förstå. Så inga av de ställena har känt som några klockrena ställen att få kontrakt av. Men jag vet ju inte vad som pågår bakom kulisserna, hur aktivt man jobbat mm. Varje dag som går är dock ett steg närmare Peter i ÖIS-tröjan. Kul för oss, synd för honom.


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se