Misslyckat cupförsök

Först det allra viktigaste: De spelade vår sång! Tusen tack för att ”Sång till friheten” är tillbaka som inmarschlåt.

* * * * *

Så till det mindre muntra. Tre mål i arslet igen! Stortorsk igen! Ingen har någonsin sagt att det skall vara lätt att vara Öisare. (Däremot har det sagts att det är skönt att vara det, men ibland undrar jag allt…)

På det stora hela gjorde vi faktiskt en bra match, mycket bättre än senast mot Skövde. Vi spelade jämnt med, på gränsen till bättre än, ett lag från divisionen ovanför. Det gick lite grann i vågor, men under en del perioder av matchen bjöd ÖIS på riktigt fint och fyndigt passningsspel. Det syns att våra många ungtuppar har en hel del boll i sig, även om de väger lite lätt ibland och fattar fel beslut ibland. Emellanåt var det faktiskt riktigt roligt att se ÖIS spela. Det känns som om det var längesen!

* * * * *

Nästa år, då jä...

Men det var ändå långt ifrån någon slump att vi förlorade. Dels gjorde vi inga mål, vilket sägs vara en nackdel i den här sporten. Men det som inte fungerade alls, det var försvarsspelet. Samtliga FFF-mål orsakades ju av grova försvars- och/eller målvaktstabbar, och såna grova missar duggar oacceptabelt tätt i vår backlinje (även om det inte alltid resulterar i baklängesmål). Men problemen slutar inte där.

För det första har vi den eviga ÖIS-gåtan om varför det tycks vara så förtvivlat lätt att skapa en målchans mot oss. Allt motståndaren behöver göra är att slå en lång boll bakom backlinjen och se till att någon springer på den, så blir det livsfarligt varje gång. Vi har inte den blekaste aning om hur vi skall försvara oss mot sånt. I offensiv riktning däremot händer det i princip aldrig någonsin att vi får chanser på det viset, så de andra lagen vet tydligen hur man gör. I brist på andra förklaringar måste vi nog dra slutsatsen att ÖIS helt enkelt har för dåliga mittbackar, och har haft ända sedan Johan Anegrund slutade. De klarar inte avvägningen att ta djup när det behövs och lyfta upp när de kan. Nu har Leinar, Dennis och Valter försökt, och ingen av dem tycks kunna styra upp detta. Bör vi kanske låta Danny prova härnäst?

Det andra stora backproblemet är att hela fyrbackslinjen – åtminstone denna fyra – är så svaga passningsspelare. Uppspelen resulterar alltför ofta i att någon stackars lagkamrat på mittfältet får en svår boll i trängt läge med ryggen i anfallsriktningen, så att anfallsspelet helt kommer av sig. Och värre blir det om motståndarna sätter hög press när vår backlinje har bollen. Då blir det desperata chanspassningar i sidled med överhängande risk för brytning och friläge, och än mer överhängande risk för gråa hår på läktarplats, eller så blir det en lika desperat (men lite mindre livsfarlig) tjongboll som oftast går till inkast.

De är inte så pjåkiga på att försvara sig mot organiserade anfall, vår rutinerade backfyra, och bra på skallen är de dessutom. Både Bengtsson och Valter var också framme och bidrog en del i det offensiva spelet. Men det räcker liksom inte med dessa kvaliteter, när ovanstående brister kostar oss så mycket, så ofta. Skall ÖIS få en framgångsrik säsong måste nog Roberto göra stora omjusteringar i backlinjen, för det här håller inte.

* * * * *

Vi spelade alltså 4-4-2 nu, till skillnad från 4-2-3-1-varianten vi använde mot Skövde. Passar det förstnämnda månne våra spelare bättre? De flesta svenska spelare känner sig mest hemmastadda med gamla hederliga 4-4-2, som de är drillade i sedan barnsben, och Öisarna är nog inget undantag. Men egentligen tror jag inte att detta är vägen framåt. Vi har sett de senaste åren att när vi spelar 4-4-2 mot lag som spelar 4-3-3 eller 4-2-3-1 så tenderar vi att tappa centralt mittfält, och därmed ofta hela matchen, på grund av numerärt underläge. Samtidigt har man två man istället för en som springer och jagar längst fram och sällan nuddar bollen. Jag är tveksam till om vi har råd med ett sådant resursslöseri. Min rekommendation (som om någon skulle bry sig om den!) är därför att fortsätta försöka med 4-2-3-1 tills det lossnar. Eller tills det misslyckats så många gånger att till och med jag får inse vartåt det barkar…

* * * * *

Bäste Öisare mot Falkenberg tycker jag var Lindström d. y. – eller ”Lillström” som jag såg att någon kallade honom. Den grabben kommer att bli något! Det kan nog vara vettigt att han får spela på kanten som här, med lite mindre defensivt ansvar och lite mer fria tyglar. Även Danny gjorde en gedigen insats, var klart bättre än Sebastian i innermittrollen, och bör vara given från start i nästa match.

Beröm också till Nico, som gjorde ett mycket bra inhopp. Det känns skönt att kunna säga det efter hans bleka prestation mot Skövde. Det är nog anfallare han skall vara, och inte ytter. Synd bara att han fortfarande inte lyckas sätta dit någon av alla chanser han på egen hand vaskar fram.

Ett hedersomnämnande för allmän Öisighet måste gå till Dennis, vars leklystna bollkonster alltid kommer lika överraskande. Man glömmer hur bra teknik han faktiskt har, den gamle!

* * * * *

Matchinramningen var lite avslagen, som det tyvärr ofta blir när det är cupen. Klacken gick lite på halvfart, och den där riktiga gamla Valhallakänslan infann sig aldrig. Roligast tycktes supportrarna ha när någon oförvägen Öisare i andra halvlek norpade en flagga från de fåtaliga Falkenbergssupportrarna borta vid sittplatsingången och, med en enligt uppgift imponerande löpinsats, satte sig i säkerhet i klacken med sitt krigsbyte. Det viftades friskt med det gulvita stöldgodset resten av matchen, och ryktet säger att flaggan aldrig lämnades tillbaka igen efteråt, så gissningsvis blir den sittande för all framtid på en vägg i någon obskyr ÖIS-lokal.

Vad supporterkulturens oskrivna regler säger om sådana här situationer är mer än jag vet, så det kanske är helt i sin ordning att ta en ”souvenir” på det här sättet. Personligen hade jag dock önskat att ÖIS skulle haft en helt annan och ädlare trofé att visa upp efter årets upplaga av Svenska Cupen. Pokalen är ju trots allt vår, den är bara tillfälligt utlånad sedan 2000. Men som Öisare har man fått lära sig den hårda vägen att det är sällan man får som man vill här i livet.


'Misslyckat cupförsök' have 40 comments

  1. 21 april, 2011 @ 02:50 SB

    Vinner vi inte på planen så vinner vi på läktaren. INGEN tar sig friheter mot ÖIS 2011.

    Svara

  2. 21 april, 2011 @ 03:34 Anonym

    Oscar Wallén var riktigt bra!

    Svara

  3. 21 april, 2011 @ 07:19 Mendel

    Tycker alla från Danny och framåt får klart godkänt idag. Tycker att målis gjorde ett stbilt intryck bortsett från målen (och hade vi haft en enda spelare på rätt sida bollen i de lägena så skulle han inte stått där han stod).
    Och nu vet vi ju efter Dennis bicicletaförsök att det tar c:a 3 år för ränderna att gå ur en IFKare och för fotbollskonsterna att ta sig fram ur gömmorna dit deras klubbkultur förpassat dem.

    Svara

  4. 21 april, 2011 @ 08:11 Kaiser Franz

    TACK för analysen om backlinjen! ÄNTLIGEN någon som ser problemen. Försvarslinjen måste få en uppryckning. Felbeslut och velighet hos mittbackarna tillsammans med en oroande tröghet och dåliga uppspel är det första vi måste komma tillrätta med. Så när Walter fått så mycket skit, kan vi inte också enas om att sluta hylla Leinar för hans obefintliga kvaliteter nu? ;)

    Svara

  5. 21 april, 2011 @ 08:27 Hisingen Island Blues

    Det är knappast rättvist att döma ut spelares kunnande och samspelhet när vi bytt tränare femtioelva ggr och haft konkurshot och annat sket hängande som en drake över Öisgården…

    Patience, gentleman. Patience. Låt oss vänta tills serien vänder och se vad firma Roberto J’s mannar kan åstadkomma. Ingen kunde väl allvarligt talat tro, efter all turbulens, att vi är 100% redo i detta läge.

    Låt gubbarna få tid. Skit i resultaten – satsa på att köra samman gubbarna istället. Så kommer det här sätta sig på en 7-10 omgångar och segrarna kommer sedan trilla in av bara farten. Trust me!

    Svara

    • 21 april, 2011 @ 08:42 Kaiser Franz

      Så sant, så sant. Det sammantagna individuella kunnandet är sannolikt bland de bättre i serien, så det hänger naturligtvis på hur vi ”får ihop” det. Och det kanske var skönt med ett tidigt uppvaknande, så alla inser hur mycket jobb som trots allt återstår!

  6. 21 april, 2011 @ 08:40 Dr. Gniden

    Nog för att ÖIS numera ställer upp med elvor med väldigt låg medelålder men usch!, kalla inte Dennis för gammal, han är ju jämngammal med mig ju. 28 år är ingen ålder på en fotbollsspelare!

    Dennis är förresten utan tvekan ÖIS största ”lirare” innerst inne. Det är hans år i Blåvitt som har förstört honom.

    Svara

    • 21 april, 2011 @ 13:47 Magnus Börjesson

      Ja jösses, han är bara 28! Jag kollade inte ens efter, jag bara tog för givet att han var en bit över 30. Känns som om det var fruktansvärt länge sedan han blev ”årets ärkeängel”, och dessutom tänkte han väl lägga av efter förra säsongen?

      Ja men då så, då är han ju en lovande talang och inget annat. :)

  7. 21 april, 2011 @ 09:56 Anonym

    Ok, kanske att hänga upp sig men en inmatsclåt kan väl för helvete inte vara viktigare än själva matchen som Öis spelat????

    Svara

    • 21 april, 2011 @ 13:49 Magnus Börjesson

      En match är bara en match. En säsong är bara en säsong. Inmarschlåten däremot handlar om tidlösa värden, om vilka vi är och vad vi står för. Mycket viktigare!

    • 21 april, 2011 @ 14:40 JD1887

      Det viktigaste är att spelarna blir taggade av musiken!

    • 21 april, 2011 @ 15:41 Anonym

      Öööhh, ok…

    • 22 april, 2011 @ 00:12 Magnus Börjesson

      Det är inte det att det till varje pris måste vara just Sång till Friheten. Det är bara det bästa alternativet vi har lyckats komma på hittills. Men vad det handlar om är att inmarschlåten skall skapa en känsla av gemenskap, av något unikt med just vår klubb, av stolthet över att vara Öisare. Sången skall alltså framför allt ha något slags ÖIS-anknytning, det skall finnas en anledning varför just vi kan använda den och inte bonnklubben nästgårds. Själva låten bör i första hand vara känslosam och inlevelsefull, och gärna pampig. Det är alltså inte någon rökare till rocklåt för att peppa spelarna det handlar om. Inmarschceremonin har överhuvudtaget mindre med spelarna och den aktuella matchen än med publiken och traditionen att göra.

      Tycker jag, alltså!

    • 21 april, 2011 @ 19:40 Black Francis

      Så sant. Inga sportsliga framgångar i världen kan ersätta ”sång till friheten”. Det är faktiskt bara vi i hela världen som har den. Riktigt jävla Öisigt med andra ord. Spela i allsvenskan, vinna SM-guld eller plocka hem hela jävla champions leage finns det massor av lag som gjort. Det är inget speciellt att skryta med. Men har man ”sång till friheten” som inmarschlåt så är man Öis, ingen annan.

    • 22 april, 2011 @ 08:14 Voldemort

      Den där jävla sången till friheten är bara ytterligare en anledning att inte gå på matcherna. Ni kan väl heller ändå inte säga att det är någon kvalitet i det vi har sett hittills? Det är så inihelvete dålig fotboll så man blir mörkrädd. Riktigt jävla öisigt spel m a o. Om nu öisigt så som det ser ut nu är något bra så tar jag mig för pannan….var någonstans slutade vi att ha några krav i den här klubben? Tror ni att det är en slump att folk hoppade av i drösvis från SD? snart är det väl bara magnus och hans brorsa som går på matcherna och bevarar traditionerna och läktarkulturen. Den här goddagpilts mentaliteten gör mig så jävla illamående så att jag vill kaskadspy rätt ut….

    • 22 april, 2011 @ 09:30 Garotta de Ansjovis!

      Ja du inte går på matcherna, det fattar alla.
      Du har ju gnällt om precis allt. Även innan säsongen… Hur mår du? Och varför är du här överhuvudtaget!
      Hejdå Voldemort!

    • 19 april, 2013 @ 18:47 Leatherface

      Jag har också stört mig på den jävla låten. Bara för Björn Afzelius var en öisare betyder det inte på att vi ska spela en av hans låtar. Däremot så finns det en bra låt av Locke som heter ”Öis, Blott Ett Lag” som kan få igång klacken och dess supportrar, inte nån jävla gammal skitlåt som handlar om en jävla krucifix bög som sjunger att någon är dess krälek, blod och rättvisan är dess bror. FÖR HELVETE, detta är för fan inte ett jävla fotbollslåt. Den enda bra låten från en fotbollslag är IFK´s ”Snart Skiner Poseidon”.

    • 19 april, 2013 @ 18:48 Leatherface

      Kärlek menade jag

    • 22 april, 2011 @ 12:16 Magnus Börjesson

      Voldemort, du är välkommen att skriva en gästkrönika om hur eländigt allt är och hur det borde göras istället. Om du kan hyfsa till språket lite, vill säga. Finns ingen anledning att vara oförskämd bara för att du är olycklig.
      kontakt@sambadefensiv.se

    • 22 april, 2011 @ 16:14 Voldemort

      Nä, jag klarar fanimig inte att hyfsa till språket för att du skall ha det mysigt, öisigt och trevligt, Magnus. Den klubben jag en gång fastnade för finns helt enkelt inte kvar och jag tänker inte ödsla min tid med att skriva för öron som slutat lyssna för länge sedan. Och Du, ansjovisen? Jag mår utmärkt. Speciellt när jag får klanka och dissa sådana som dig som inte klarar att någon annan har mer krav på fotboll än vad du har. Och matcherna har jag sett. Ni har inga krav på produkten ni betalar för. Det har jag. Och det står jag för. Sannolikt har jag följt fler matcher än dig genom åren också varför man till slut kommer till en punkt då det får räcka.
      Den enda jag kommer att sakna härinne är min lilla timberhochmandie som både har hjärta och hjärna… ;-)
      Btw, jag saknar inte Robin ett skvatt. Det hade inte hjälpt att se hans komiska uppspel eller passningar….den enda jag saknar och har gjort så sedan hans sista match är dräparn. Och så Källa lite. Dom kunde fanimig ställla krav på sin omgivning.

    • 22 april, 2011 @ 16:55 timberhochmandie

      Ah, Dräparns sista match… 23/6 2004, inte sant? Med ett självmål som avskedspresent. Verkligen minnesvärt. ;-) Men ok – jag hade gärna behållit honom.

      Källa är fortfarande oerhört sörjd och saknad, även om glansdagara är förbi. Lite pinsamt att jag fortfarande inte har sett nån match med Stenungsund sen han försvann dit. (Men det ligger ju så långt bort!)

      Det var fortfarande inte Robins fel att Janne A gillade tjongboll. Sen visste han när det var läge att pressa och när det var läge att falla. Dessutom är han snabbare än både Leinar och Dennis. Försvaret hade sett mycket bättre ut om han hade stannat.

      Ta dig nu en påsksnaps (eller whisky) och tagga ner lite Voldemort. :-) Man kan få både hjärtinfarkt och stroke av att vara så ilsk jämt. *puss*

    • 22 april, 2011 @ 13:43 timberhochmandie

      Men Voldemort… :-) Är du bitter nu igen? Det kan väl aldrig vara så att du saknar vår bäste mittback lika mycket som jag..? ;-)

    • 22 april, 2011 @ 22:14 Voldemort

      Jag är inte ilsken. Jag är besviken på det lag som jag har stöttat, lidit med och älskat i 40 år. Jag känner mig vilsen, ensam och ledsen i ögat över att det har gått så här långt. Och då hjälper varken snapsen eller whiskeyn….
      Puss på dig själv, BH timber…. ;-)

  8. 21 april, 2011 @ 10:18 Garotta de Ansjovis!

    Flaggan i topp i Falkenberg idag kanske?

    Svara

  9. 21 april, 2011 @ 10:28 Göran, Sthlm

    Tack för en snabb och välskriven rapport!
    Bollar in bakom backlinjen var ett stående problem i slutet av nittiotalet när vi ändå hade Kung Sjöstedt som styrde. Hamr’en försökte när ÖIS var som starkast under hans tid att ligga lite högre med backlinjen för att ha ett kompaktare lag som errövrade bollen högre upp i banan och snabbare komma till målchanser. Problemet blev då ännu större med ytan bakom backlinjen. Målvakten skulle då ligga högre i banan och nästan agera libero men då kan det ju bli som igår. Hamren försökte väl lösa det med en snabb mittback, Valter, men idag är han inte lika snabb i vändningarna.

    Svara

  10. 21 april, 2011 @ 13:10 Anton

    Spelarbetygsmannen på sf kan ju inte ha varit på matchen.. Fan va efterblivna analyser.

    Svara

    • 21 april, 2011 @ 16:55 nytko

      Och vad i hela fridens namn har det med den här artikeln att göra?

    • 21 april, 2011 @ 18:35 Bellman

      Jag tycker inte att vi ska klanka ner på Fredriks spelarbetyg på Svenska Fans sida.

      Visst fanns det saker som även jag inte höll med om, men så kommer det alltid att vara när man pratar om fotbollsspelares insatser.

      Det finns så mycket som spelar in när man ser en match. Var på läktaren man är placerad. Hur många störningsmoment finns det runt omkring en. Hur pigg eller trött är man den här dagen. Alltihop spelar in när det gäller hur fokuserad man är på varje sekund matchen igenom.

      Ibland väljer man ju även omedvetet att fokusera på vissa spelare.
      Själv tycker jag till exempel att Ervik var helt osynlig i går, medan jag hörde någon annan som tyckte att han hade varit bra.

      Att vara läktarcoach och bedömare är en vetenskap i sig.

  11. 21 april, 2011 @ 15:02 Anonym

    Trevlig läsning och intressanta funderingar Magnus. Keep em coming!

    Man antog att Roberto som är Öisare med ganska bra koll på materialet redan innan han tog jobbet, hade satt sig ner och kommit fram till att 4-2-3-1 var gångbart och något han trodde på. Därför inte alls särskilt förtroendeingivande att växla till 4-4-2 bara efter en match. Snart får det vara nog på hattande med uppställningar och spelare på ovana positioner. Det är det sista våra fragila spelarpsyken behöver i dagsläget.

    Svara

    • 21 april, 2011 @ 15:40 Magnus Börjesson

      Instämmer. Jag skrev faktiskt något liknande på forumet i går innan matchen, när laguppställningen hade släppts:

      ”Övergång till 4-4-2 behöver inte vara fel, men det hade varit bra om tränaren har en rak linje och vet vad han vill. Om den raka linjen är att vi ska kunna anpassa formationen efter motstånd och tillgänglig trupp så är det helt OK! Om den raka linjen däremot var 4-2-3-1 men han ändrar bara för att det inte funkade med en gång, då är jag mindre positiv.”

      Att döma av Tomas Östlunds kommentarer i Tomas Levins högintressanta intervju så är det det sistnämnda som gäller. Därmed är jag, som utlovat, mindre positiv.

  12. 21 april, 2011 @ 17:01 :-)

    huvudsakligen att du fick din sång

    Svara

  13. 22 april, 2011 @ 17:40 Krilliano

    Att ”stå ut med Öis” låter i mina öron inte som en sann supporterfras. Antingen är man Öisare eller inte. Jag har varit med sen jag satt i svängen på Nya Ullevi 1979. Allt jävla snack om intima läktare m.m blåser rätt över huvudet. Öis har sen dess både vunnit Sm-guld och spelat i bonkeserier.. Inte en enda gång har jag tyckt att det får vara nog. Lika spännande är det varje gång serien startar och lika engagerad blir jag i spelet när dom rödblåa dräkterna kommer in på plan. Givetvis har det varit skiftande kvalite genom åren men spelarna, divisionen eller ekonomin har aldrig förändrat min syn på att jag är Öisare. När det har varit kärvt här i livet har alltid min bästa polare ställt upp och gett mig ångest, glädje och oavgjorda matcher. Det är du, jag och några till som är Öis. Hälsningar till Voldemort. Hoppas du kommer på andra tankar och att kärleken till de rödblå flammar upp igen.

    Svara

  14. 22 april, 2011 @ 18:33 Fredrik Federgay

    Jaa gå inte bort, kom till GU Voldemort!
    Vi ska få dej att skratta och le igen, sudda bort din sura min!
    Voldemort du ”är den finaste i världen”…

    Svara

  15. 23 april, 2011 @ 03:18 Andreas

    Tack för en fantastiskt bra text Magnus!

    Jag håller med dig om att backlinjen är vårt mest akuta problem just nu och visst gjordes några sanslösa misstag i de bakre leden men ändå tycker jag att det överlag såg mycket bättre ut än mot Skövde.
    Och visst måste så erfarna spelare som Bengtsson, Valter och Dennis snart komma igång på allvar och åtminstone kunna hålla riktigt, ordentligt tätt bakåt i division 1?
    Om så inte är fallet vet jag inte vad vi skall ta oss till, kanske en omstart i div. 2 med helt egenutvecklad backlinje är ett nödvändigt faktum. Trist men spännande!

    Vad det gäller virrandet ang. spelsystemet är jag desto mer orolig och min saknad efter Hamrén överstiger faktiskt vida den efter alla stjärnspelare vi tappat de senaste åren (inkl. Afonso, Paulinho, Toivonen, Elmander, Ailton, Fagerberg och Allbäck!).
    Hur är det möjligt att vela så mycket som våra nya tränare gör?

    Så vad tycker jag då att det fungerade med 4-4-2 i denna tuffa match mot ett lag från en högre division? Tyvärr tappade vi som vanligt innermittfältet trots att både Danny och Sebban krigade som djur och sprang upp och ner som furier från straffområde till straffområde så länge de orkade. Sen fick ju Danny kramp och Seb byttes ut så helt lyckat var väl ändå inte det här experimentet?
    Det allra mest tokiga var att Jakob L placerades på högermitten vilket givetvis slutade med att han drog sig inåt centralt(där han onekligen behövdes) och ideligen hamnade i nickdueller mot 30 cm längre motståndare. Hade Danny varit placerad där istället och vunnit nickduellerna centralt hade vi lätt ägt den offensivt mest attraktiva delen av planen.

    Jag tycker, med Elving och Björkeryd skadade, att det var exakt rätt startelva som togs ut. Fast med ovanstående fakta vi borde spelarna istället ha placerats i en sån här vinnande startelva a lá 4-2-3-1:
    Målis
    Bengtsson-Leinar-Dennis-Valter
    Seb-Jakob L
    Anderberg-Danny-Jakob O
    Wallén

    I denna uppställning hade framför allt de 3 centrala mittfältarna haft tydliga roller och inte behövt springa sönder sig totalt som de gjorde i matchen.
    Seb och Jakob hade dominerat ytan mellan backlinjen och de offensivare mittfältarna utan att behöva ödsla energi på vansinniga utflykter i djupled.
    Danny som är erkännt boll, positions- och passningssäker (helt enkelt en ruggigt smart kille) hade tagit hand om den offensiva positionen på mittfältet och styrt bollarna upptill Oskar eller ut mot Jakob och Anderberg.

    Sånt här spel måste väl innebära succe?

    Svara

    • 23 april, 2011 @ 13:16 JD1887

      Det låter väldigt bra men Danny är inte en offensiv gubbe så kan man inte byta plats på Danny och Jakob L?

    • 23 april, 2011 @ 14:20 Andreas

      Det vi behöver mest av allt just nu är trygghet och struktur i anfallspelet.
      Det var stundtals väldigt kul att se våra 4 ystra kalvar (Jakob, Nico, Luka och Anderberg) mot Skövde men det blev ack så ineffektivt när var och en av dem störtade rakt mot mål så fort de fick tag i bollen.
      Därför tror jag att Danny kan göra succe som off-mitt, bara genom att vinna andrabollar och nickdueller samt hålla i och fördela bollen högt upp i banan. Han har helt klart alla kvaliteter som behövs och sen är han ung och anpassningsbar så jag tycker att det helt klart är värt att testa för jag tror han kan bli vår framtida klippa på off-mitten under många år framöver.
      Jakob L tycker jag är född som def-mittare, mot Skövde fiskade han upp precis allting framför backlinjen och var faktiskt den ende som var riktigt bra! Som högerytter mot Falkenberg gjorde han inte bort sig men jag förstod inte vad hans roll var, slicka kanten och slå inlägg är väl inte riktigt hans melodi?

    • 24 april, 2011 @ 15:33 JD1887

      Nej och jag förstår ditt resonemang. Smart, säg det till Roberto så får dem testa det på träningarna ;)

  16. 23 april, 2011 @ 11:49 Rude Boy

    Tack för en bra rapport!

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se