Jonathan Lindström: ”Underbart att vi vann”

Efter en axelskada var nu Jonathan Lindström tillbaka i startuppställningen. Sambadefensiv passade på att ta en liten pratstund med Jonte efter 3-1-vinsten mot Norrby.

Din syn på matchen?

I första halvlek var vi stundtals utspelad, men i andra tar vi över och börjar spela vårt eget spel. Norrby tröttnar alltmer och jag tycker ändå att det är rättvist att vi vinner.

Varför skiftar matchen så mycket?

– Norrby är ett starkt hemmalag och har många bollskickliga spelare. Vi hade svårt att komma åt dem så länge de var pigga och fräscha, men vi åt oss in i matchen efter hand.

Hur duktiga är de?

– Det här var det bästa laget vi mött hitttils, men nu var det vår tur att få lite flyt och göra mål på chanserna. Det känns underbart att vi vann!

Och hur bra är ÖIS då?

– Vi vet att vi är starka när vi får spelet att stämma och det bevisade vi idag. Fast Norrby var bättre ett tag, så kom vi tillbaka och vände, det är starkt.

Din egen insats?

– Jag kom inte alls in i matchen utan fick jaga mycket boll, så jag tröttnade rejält en bit in på andra – men så är det ibland. När det inte funkar som det ska, då får man göra jobbet i stället.

Är du extra kritisk mot just dig själv?

– Jag tycker att jag missade för många passningar och kom inte heller runt på kanten. Norrby var tighta i första och jag kom inte loss därute, men laget blev bättre allteftersom.

Nu kan i alla fall ÖIS börja sikta uppåt?

– Serien är jämn och alla slår alla. Vår målsättning är att vara i toppen. Vi är stabila bakåt, Peter gör ännu en stormatch och backlinjen bjuder inte på mycket, så det ser bra ut.


'Jonathan Lindström: ”Underbart att vi vann”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se