Presskonferens Varbergs BOIS-Örgryte IS

Roberto Jakobsson gav sin syn på matchen på Påskbergsvallen mot Varbergs BOIS.

– Det blev en tuff match mot Varberg, men vi vet att det är ett bra lag. Jag tycker vi gör en bra första halvlek, Sandberg och Anderberg hade några bra chanser i första.

– Vi har en fin chans i början av andra, på hörnan, när Oskar har en boll som jag nästan tror är över linjen men jag känner att vi borde göra något mål på våra chanser. Sen gör Peter ett par fina räddningar i slutet när Varberg trycker på. Vi är lite uddlösa framåt.

Vad säger du om inledningen i serien?

– Det var tufft att åka på ett par förluster där. Vi var nog inte riktigt förberedda mentalt. Sedan förstod vi att man måste göra jobbet i varje match och det har vi gjort nu. Vi har spelat bättre de senaste matcherna, så det känns som om vi är på rätt väg.

Jobbigare än beräknat?

– Vi visste att det skulle bli så här. Jag har varit i samma situation med GAIS och motståndarlagen brukar bli inspirerade och ta i rejält mycket, så man måste själv hitta rätt nivå med jobbet och inställningen – och det tycker jag vi har gjort nu.


'Presskonferens Varbergs BOIS-Örgryte IS' have 6 comments

  1. 22 maj, 2011 @ 09:49 SB

    ”Vi är lite uddlösa framåt.” Fan, man börjar ju undra om det är målaren in disguise.
    Fö. siktades, enligt rykten, målaren på Qviding – GAIS. Jobbar han på att få in Vrebac till sommarfönstret?

    Svara

    • 22 maj, 2011 @ 09:50 SB

      Haha. Där gick det för fort. QFIF – Bajen, menade jag. Men det är la för närliggande för att märka skillnad…

    • 23 maj, 2011 @ 00:18 Anonym

      målaren ??????

  2. 22 maj, 2011 @ 10:34 JD1887

    Alla till Borås Arena den 30:e!!!

    Svara

    • 22 maj, 2011 @ 13:06 Anonym

      Det är FRI ENTRE för alla åskådare dagen till ära när Öis kommer som motståndare.
      Norrby ligger etta och tillhör toppskiktet av div 1.
      Boka in Måndag den 30 maj kl 19 Borås Arena , det gäller nog att komma i tid för detta är årets match för Norrby IF det vore kul om vi kunde färga Borås Röd och Blå. och skaka om i toppen på tabellen.
      I dagsläget vet jag inte om Balders Hagers anordnar någon resa, men det är otroligt lätta att ta sig till Borås Arena med kollektivtrafiken fr.Gbg så ta med släkt och vänner och heja fram Öis.
      Nyligen sattes publikrekord i Varberg,Öis är ett starkt namn och lockar man ur huse det skall vi se som en ära när vi kommer på besök och vi berör det skall vi vara stolta över och ta vara på vi kommer ha nytta av den dag det vänder.
      Det vore riktigt rolig om så många som möjligt tar emot inbjuda och har på sig stolta öisfärger och hejar fram vårt team. Fotboll live är oslagbart.

  3. 22 maj, 2011 @ 14:42 nytko

    Det känns faktiskt rätt löjligt att Roberto och Tomas innan säsongen snackar om sambalir hit, finfint spel dit. Och ja, jag vet, dålig försäsong, bara gått 6 matcher. MEN det spelet vi fick se igår alltså…det var tjongbollar hela jäkla matchen för f…

    Nä lite skärpning nu tack.

    (Det ska sägas också att det kunde gått bra med dessa tjongbollar om bara Nico satt något läge, men fy sjutton vad dålig sista kvart alltså….långboll efter långboll.)

    Vem har nr.7 i göteborg..

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se