Adam Eriksson: ”Vilken underbar känsla”

Många var bra mot Varberg och vänsterbacken Adam Eriksson var en av de allra bästa. Sambadefensiv fick en liten intervju med Adam efter slutsignalen.

Vad säger du om matchen?

– Vilken början vi får! Det smäller till några gånger och står 3-0 efter 28 minuter och jag tänker att vi inte får vara nöjda trots att vi har en klar ledning. Sedan kommer 3-1, lite halvt onödigt. Vi tappar bollen och vi får inte undan den, det var irriterande och då blev man lite orolig. I halvtid snackade vi om att inte bli bekväma utan fortsätta som vi började första halvlek. Det blev ändå lite sådär i andra, vi gjorde enkla misstag, men efter hand så spelade vi upp oss och har hyfsad koll på Varberg. De kommer en bit, men inte ända fram. 4-1 av Nico var spiken i kistan, vilken underbar känsla.

Och mot serieledarna.

– Vi gör en bra match, men jag förstår inte riktigt hur Varberg kan leda serien.

Du ägde din kant, särskilt i första halvlek.

– Det flöt på väldigt bra idag. Jag känner mig trots allt mest som en mittback, men kan man spela på två positioner så är det ju bara en fördel.

Kul att se dig tillbaka i ÖIS igen efter att du varit utlånad.

– Ja, jag har kommit igång bra efter min skada (en slemsäck i knät). De trodde att skadan var värre än den var och att jag skulle vara borta en lång tid. Nu kom jag igång och kunde spela matcher redan i början av april. Vi har ju inget B-lag, så på den vägen var det. I Kinna IF spelade jag mittback hela tiden, jag har inte spelat vänsterback sedan förra hösten, så det blev en omställning, men det har fungerat bra.

Kan man säga att det blev en nytändning för dig?

– Det kan man göra, nu är det jättekul att vara tillbaka. Synd bara att vi ligger en bit efter topplagen, men så länge det finns möjligheter, så lovar jag att vi ska ge allt vi har.


'Adam Eriksson: ”Vilken underbar känsla”' har en kommentar

  1. 5 september, 2011 @ 14:46 Bellman

    Vill bara passa på att skicka ett tack för alla intervjuer Tomas!

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se