Eftersnack med Emil Karlsson

Tvåmålsskytt redan innan fem minuter gått av premiären mot Skövde. Emil Karlssons mål mot sitt gamla lag räckte dock inte till en trepoängare.

Du fick en närmast otrolig inledning idag.

– Det var härligt att vi (jag) fick utdelning på chanserna så tidigt. Men vi borde förstås dödat matchen, nu räckte det inte utan vi kollapsade i andra – när det var för få som stod upp.

Gick det för enkelt?

– Klart man kan säga så, men ofta när det går lätt i början så slår det tillbaka direkt. Nu höll vi till halvtid och då kändes det inte som om vi skulle vika ner oss, men det är nåt i våra huvuden som ställer till det. Vi blir också skärrade när de gör 1-2 och inser att det bara är ett upp, det är nog en stor del till att vi blir ängsliga.

Gamla ÖIS-spöket?

– Svårt för mig som är ny att veta, men jag har inte sett nån tendens till detta under våra 11 träningsmatcher. Det ar nog mer premiärnerver, men jag är inte det minsta orolig. En poäng i premiären är inte helt värdelöst.

Med lite tur hade du avgjort med ett 3-0-mål.

– Med lite skicklighet, så hade jag satt 3-0! Jag blev lite stirrigt och la den i fel hörn och träffade stolpen, borde lagt den i bortre i stället.

Pressen på slutet uteblev?

– Det blir som det blir. Spelet böljar fram och tillbaka runt deras straffområde. Det kom en del inlägg, men det blev inte mer.

Samarbetet med Oskar?

– Det är jättekul att spela med Oskar, han är väldigt duktig och vi kompletterar varandra bra. Han är snabb och djupledsstark, så vi är nog ganska lika i spelstilen, men han faller nog mer in i targetrollen fast det inte är uttalat så.

Du levde upp till ryktet som skyttekung.

– Tack, jag hoppas det ska rulla på så här i fortsättningen också..


'Eftersnack med Emil Karlsson' har en kommentar

  1. 17 april, 2012 @ 01:10 deb

    Om Emils inställning smittar av sig till resten av laget så kan få möta hammarby i nästa års premiär istället!

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se