Apr 292012
 

Sambadefensiv pratade med Hans Prytz efter 1-0 mot Limhamn/Bunkeflo.

Hur vill du sammanfatta matchen?

– Jag tycker att vi är det klart bättre laget över 90 minuter. I första blir tempot väldigt lågt, eftersom de har bestämt sig för att ha bollen ur spel så mycket som möjligt, utnyttjar detta till max och vi ramlar in i den trallen. Efter paus bestämmer vi oss för att dra upp tempot, sätta igång bollen snabbt och se till att den är i spel  och det gagnar ju oss.

Segermålet satt långt inne.

– Man ska ändå göra det där målet, visst det dröjde men killarna visade bra tålamod och vi har några bra lägen. Bl a gör dertas målvakt en jätteräddning på Jakobs skott från nära håll, så det är starkt av oss att vinna den här matchen.

Borde vi skapat fler farligheter?

– Vi vill hela tiden skapa fler chanser och bli bättre, men vi tar det för vad det är. Det finns inga lätta matcher, men vi är noggranna i vad vi gör och det får vi betalt för till slut.

Svårt mot ett samlat försvar?

– Vi får jobba hårt för våra lägen och det är killarna beredda att göra. Limhamn ser till att hålla ihop laget och är ofta alla elva på rätt sida bollen när vi startar, men vi löste det bra och spelade igenom deras försvar många gångar.

Dubbelbytet blev lyckat.

– Tommy är en bra spelare som kan hålla i bollen och skapa en del framåt på sin kant. Oskar är alltid nyttig med sin fysik och sitt målsinne.

Bookmark and Share

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>