Hans Prytz efter matchen

 
Du hade antagligen den bästa start en ÖIS-tränare haft genom tiderna.

– Ever!!! Det är inget att klaga över. Emil trycker in en retur och sedan ett hörnmål – då har vi egentligen inte börjat göra nåt. Tanken var att vi skulle starta lite lågt, sedan trycka upp det och rycka lite i matchen. Nu hade vi 2-0 innan vi ens hade börjat coacha. Det var ju fantastiskt bra, man kan inte klaga över en sån start, men det gäller att kapitalisera i slutändan och det lyckades vi inte med idag.

Såg matchen ut som du tänkt dig?

– Stundtals gör det det, men man vill ha mer av allt som är bra. I första får vi fast bollen på deras planhalva en hel del och har längd på våra anfall. Förhoppningen är att vi ska kunna etablera ännu mer anfallsspel på motståndarnas planhalva.

Stressigt och få avslut i andra?

– Vi försöker först ändra lite i laget, kör 4-3-3, sätter in Sebastian, flyttar upp våra yttermittfältare. Efter utvisningen ändrar vi tillbaka och har två forwards för att få mer spelare centralt. Vi rycker i laget för att åstadkomma något, men det blir inte så jättehett på slutet.

Lite mer tyngd med Sebastian?

– Sebastian gör ett jättebra inhopp med tanke på hans försäsong. Tanken var som sagt att vi skulle anfalla på bredare front med tre forwards och samtidigt fånga upp deras mittfältare.

Nåt du kunde gjort annorlunda?

– Finns det säkert, jag får rannsaka mig själv. Vi ska smälta matchen och analysera den ihop, där kommer inte bara spelarnas insatser att vara aktuella utan min också. Alla i laget får ta reda på vad som var bra och dåligt.


'Hans Prytz efter matchen' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se