David Leinar efter matchen

David Leinar gjorde 2-0 efter 59 minuter och hjälpte fram ÖIS till ännu en vinst.

Kommentar till matchen?

–  Tre poäng var det viktigaste. Vi var klart bättre än Norrby och ska ta hem det – och det gör vi också. Spelmässigt var det ingen toppinsats, men det gäller att vinna såna matcher också.

Stort spelövertag.

– Det var stabilt, men man önskar förstås att vi skulle skapa fler klara målchanser på det övertaget, en skön insats sammantaget.

Du gjorde 2-0-målet.

– Äntligen!  Det var dags nu. Jag hade en bra möjlighet i första, där målvakten fick min nick i bakhuvudet utan att veta om det, så jag kände att det var på gång. Sebastian slog en bra hörna, Emil blockade min gubbe, så det var bara att knoppa dit den. En bra variant som fungerade.

Bra start på säsongen.

– Vi är fortfarande obesegrade, tre segrar på fem matcher är en klar förbättring jämfört med förra året. Det känns bra att vinna när vi inte kommer upp i högsta nivå, men det är den styrkan vi har. Visserligen har vi två snöpliga kryss, men vi hade antagligen förlorat såna matcher förra säsongen.

Det är andra förutsättningar i år.

– Det går inte att jämföra. Vi var ändå nära att ta en kvalplats -11 och nu är vi långt före. Vi har ett bra slagläge och ska vara med där framme i höst, det är bara att köra på.


'David Leinar efter matchen' har en kommentar

  1. 15 maj, 2012 @ 16:51 John

    Gött också att kaptenen körde vaggan som målgest till min nyfödde dotters ära.. Känns väldigt stort! Hoppas lilla Astrid en vacker dag förstår precis hur stort det är. Öis-kapten hyllade henne med ett mål den legendariska återkomst-säsongen 2012. ujujuj.

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se