Hans Prytz efter årets första förlust

ÖIS lyckades vara obesegrade i 13 omgångar, men när serien vände så lyckades Qviding spräcka den fina förlustnollan. Hans Prytz berättar för Sambadefensiv om matchen.

Hur vill du sammanfatta 0-1 mot Qviding?

– Vi äger första halvlek och befinner oss på offensiv planhalva i stort sett 45 mionuter. Det är en av våra bästa halvlekar hittills och vi skapar också lägen för att leda med minst 2-3 bollar. I andra tappar vi dessvärre, Qviding få för stort utrymme och då är de duktiga.

Inte ett helt ovanligt scenario.

– Det har hänt förut och det är inte första gången för ÖIS heller. Nu får vi vår första förlust och det är självklart surt, men vi tar det för vad det är. När vi summerar vårsäsongen, så konstaterar vi att vi leder serien, ÖIS är laget att slå och vi har ett bra utgångsläge för fortsättningen.

Du fick inte heller vara kvar på bänken hela matchen.

– Ja jag blev avvisad efter att domare tyckte att jag varit lite häftig i nån situation. Jag har egentligen ingen mer kommentar till det utan han tyckte att jag skulle upp på läktaren.

Vilken situation var det?

– Jag regerade över att Emil fick frispark mot sig och inte med sig, det var inget mer med det. Jag blir avstängd en match, men det betyder inte att man får ledigt utan vi kör igång igen om två veckor.

Sedan är det cupen på programmet.

– Falköping borta den 3/8, det ser vi fram mot, men först slappnar vi av några dagar innan killarna drar igång med sina individuella program och så är vi på tårna när vi ses igen den 29:e.

Och dröjer nästa förlust lika länge, då kommer ÖIS att vinna serien?

– Då är vi inne på på 2013, så det köper jag!


'Hans Prytz efter årets första förlust' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se