Christofer Bengtsson: ”Vi vinner de tre sista”

0-0, 69 minuter spelade och inte mycket fungerar. ÖIS behöver vinna för att hålla avståndet till Oddevold, då slår Christofer Bengtsson ett perfekt inlägg till David Björkeryd och ledningsmålet är ett faktum.

Det var inte många som trodde att ÖIS skulle vinna med 4-0, när det länge var mållöst.

– Nej, det blev en väldigt hackig match. Sylvia får två utvisningar, det är en del skador och grejer, så vi får aldrig nån rytm i spelet, Sedan offrar de offensiva spelarna och försvarar med lika många efter utvisningarna, så det är inte så lätt att få hål på dem, men 1-0-målet är förlösande. Samtidigt som det helt tar musten ur dem, så ger det energi till oss och efter det är det inget snack, vi hade t o m kunnat göra fler mål än fyra.

Varför blir det så?

– Vi fick inte igång maskineriet som vi hade önskat, men det är ändå starkt av oss att vinna en sån här match med 4-0.

Vem spelade fram till första målet?

– Det var jag som lyckades få in ett fint inlägg till David på bortre, som enkelt bredsidade in bollen, så det var fint.

Många säger att Bengtsson trivs extra bra på Valhalla och konstgräs.

– Vi kan väl bara se på dagens match. Jag får till en fin assist på första målet och det kändes bra för övrigt. Alltid kul att bidra i det offensiva protokollet, så det är riktigt härligt.

Du missade 7-8 matcher p g a skada.

– Nu har jag spelat de senaste matcherna, så det känns kanon. Det har varit en strulig säsong efter att jag drog upp baksidan efter den första skadan, men nu är jag i god form igen, så det är skönt.

Vad tror du om avslutningen – om du inte får säga ”en match i taget”?

– Då vinner vi de tre sista!


'Christofer Bengtsson: ”Vi vinner de tre sista”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se