Fredrik Andersson: ”Dåliga vibbar av Falkenberg”

Förlust mot Falkenbergs FF i en kylslagen tillställning på Valhalla. Vi pratade med Fredrik Andersson efter matchen.

Du hade ingen rolig afton i kväll.

– Nej, jag får dåliga vibbar av Falkenberg. Jag har släppt sex mål mot dem i just samma mål och alla har också kommit efter paus. Det är nästan så man inte vill stå i premiären känns det som.

Vad säger du annars om matchen?

– Tycker att jag hade det lungt hela tiden förutom målen jag släppte, så räddningsprocenten blev riktigt dålig.

Tre var i mesta laget.

– Ja, vi står och sover första fem i andra. Först ett dåligt uppspel och sedan går vi inte dit i långbollen, så Skiöld rinner igenom, det är lite onödigt. Andra målet är en klumpig frispark och tredje målet är mitt när jag inte är tydlig och värderar situationen på ett riktigt sätt.

Den får du ta på dig.

– Det var lite onödigt av mig. Jag skulle ropat och varit snabbare ut eller stått kvar, men det är lätt att vara efterklok. Det är sånt vi får träna på; att värdera lägena, när man ska gå och inte gå. Är han på väg ur vinkel, så får man tänka på att stanna kvar, så man inte åker på ett billigt mål.

Spelet?

– Efter 0-2 så tycker jag vi spelar riktigt bra, tills de dödar matchen med 1-3-målet. Vi spelar fin fotboll och det är tråkigt att vi inte får in kvitteringen.

Stor skillnad på inramning idag och förra veckan.

– Det var lättare att höras idag i alla fall. Klart att det är skillnad att spela derby mot GAIS och möta Falkenberg en tisdagskväll när det är 3 minusgrader och blåser, så jag förstår de som inte kom hit.

Din form och utveckling?

– Formen har varit god det sista och utvecklingen känns som den bara pekar uppåt. Självklart är det tufft direkt efter matchen, men det är bara att jobba på och ta till vara på nästa chans. Jag tycker det har gått bra de matcherna jag har stått – utom idag då…

Snart dags för ny match.

– Vi kommer tillbaka och tar nya tag på lördag, vi ska ge Blåvitt en bra match.

Med dig i mål?

– Vi får se, det är sagt att vi ska dela på så många matcher som möjligt.

Men du håller dig skadefri.

– Det försöker jag göra, men det är inte första gången som en målvakt skadar fingrarna. Det är lätt hänt att nån fotar till en och det kan man inte skydda sig mot.


'Fredrik Andersson: ”Dåliga vibbar av Falkenberg”' have 4 comments

  1. 20 februari, 2013 @ 08:16 Cye

    Snacka om att peta sig själv.
    ”Det är nästan så man inte vill stå i premiären känns det som.”
    Det är en sådan inställning tränare inte vill se och höra.

    Svara

    • 20 februari, 2013 @ 09:15 Tomas Levin

      Man ska nog mer tolka det som ett frustrerat och besviket svar efter att ha blivit påhoppad med en del dumma frågor direkt efter slutsignalen. Klart att Fredrik vill stå i premiären!

    • 20 februari, 2013 @ 12:59 bukowski

      om Peter tillåter;)

  2. 20 februari, 2013 @ 10:03 Anonym

    Det är inte första gången Öis underskattar Falkenberg . Fredrik det här ville jag hört , nästa gång skall jag jäklar ta Falkenberg det ,skal inte in några mål i min bur! Jag är stor och stark och trygg och lugn det här fixar jag bara hålla ordning på kycklingarna ,givetvis inte det lättaste ,men med hjälp av sina lagspelare som man mannar på kommer vi fixa det . Med 100 procent inställning.

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se