Miniintervju med David Leinar

Fyra frågor till David Leinar efter 0-2 mot Falkenberg.

Kommentar till matchen.

– Framförallt första var riktigt uselt från vår sida. Vi är passiva och tydligen tagna av stundens allvar. Det är mest sättet vi förlorar på, som jag är arg över, vi är inte med i matchen och vinner inga dueller, vi är mest ängsliga. Vi har varit stabila i vårt passningsspel under försäsongen och känts rejäla, idag fanns inte det. En premiär är en premiär, då är det mycket kamp som gäller och den tog vi inte idag.

Det är den enkla förklaringen?

– Falkenberg var mer sugna, de var först på bollarna och vann duellerna, då vinner man också matchen.

Straffsparken?

– Bollen tar högt upp på armen. Jag hinner inte uppfatta situationen och domaren kan fria eller fälla, men det är ingen avsiktlig hands. Bollen får en konstig skruv och jag kan inte läsa den efter stutsen, så det är absolut inte varning i alla fall.

Assyriska på söndag?

– Nu vet vi vad det handlar om, vi får tagga upp oss, komma ut som ett lag och vara på den nivån som vi haft tidigare.


'Miniintervju med David Leinar' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se