Jonas Karlén: ”En riktigt tuff halvlek”

Sambadefensiv tog också en pratstund med Jonas Karlén.

Hur kunde vi inleda så dåligt?

– Jag vet inte varför. I första är det för dåligt, vi ligger för långt ifrån, de får bli rättvända, hittar lösningar att komma fram och de kan skapa en del målchanser. Den där ribbträffen känns ganska inne från min position, där var det nära 0-2, samtidigt som vi inte skapar nåt. En riktigt tuff halvlek. Vi får bara gå till oss själva, vi är inte tillräckligt bra, så enkelt är det. Vad det beror på? Där får var och en gå till sig själv.

Efter paus blev det stor skillnad.

– Vi skiftar uppställning, har två forwards och går upp på 4-4-2. Kliver högre upp i vårt försvarsspel för att de inte ska komma rättvända och sätta fart på bollen. Sedan får vi med oss en helt annan inställning ut på plan och där byter matchen skepnad ganska tydligt.

Där skulle vi vunnit matchen?

– Vi skapar 20 avslut på en halvlek och gör ett ärligt försök, det är synd att vi bara sätter en av alla de chanserna och straffmiss är alltid surt förstås. Så här i efterhand är man givetvis besviken att vi inte gör fler mål, för det har vi lägen till, samtidigt ska vi vara glada att vi bara ligger under med ett mål i halvtid.

Hur många avslut hade vi i första?

– Inget.

Är oavgjort ok sett till hela matchen?

– Det känns inte ok med tanke på att det var en viktig match. Vi hade siktat på att få med oss tre poäng, så man är mest besviken.


'Jonas Karlén: ”En riktigt tuff halvlek”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se