George Mourad: ”Målen fattas”

Vi pratade också med George Mourad.

Kommentar till matchen?

– Vi hade en positiv inställning efter matchen mot Sundsvall. Det blir inget skönlir där ute, planen är lite svåpelad, men vi försöker ändå och skapar våra bästa chanser i första på omställningar. I andra kom ett par möjligheter efter inlägg från högersidan. Jag själv har ett kanonlägeoch ska göra mål där, det är alldelöes för dåligt från min sida. Sedan har Ricky också en bra chans, men det blir svårt när mittbacken ändrar riktning på bollen precis innan den når fram till Ricky.

Din chans var din bästa?

– Ja, jag vet precis vad jag ska göra. Det är öppet i bortre och jag ska bara bredsida in bollen, men blev inte stående på fötterna och jag har ingen aning om hur avslutet går till, väldigt dåligt av mig. Det är fruktansvärt och jag får ta på mig det oavgjorda resultatet. Vi förtjande att vinna och jag är riktigt besviken just nu.

Kunde blivit din tredje raka match med mål.

– Det känns ändå bra därute, jag är inte orolig utan vet att jag kommer till målchanser och i första har jag en nick som tyvärr går rakt på målvakten. När jag nöter på träning, så sitter bollen och jag känner ingen stress.

Resten av hösten?

– Vi har en bra attityd och inställning till matcherna. Det är sex omgångar kvar, vi får fortsätta visa vilja och så ska målen ockaså komma.

Hur har det varit att komma till ett lag som kämpar för nytt kontrakt?

– Jag tycker att killarna och laget har en stor potential. Det syntes först att man hade ett sargat självförtroende, men i och med att vi plockat en del poäng tycker jag att vi har vuxit till oss och är på rätt väg.

Vinsterna fattas?

– Målen fattas! Gör man inte mål, så vinner man inga matcher.


'George Mourad: ”Målen fattas”' har en kommentar

  1. 19 september, 2013 @ 12:07 Bosse

    Ärligt svar av Mourad!

    Svara


Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se