George Mourad: ”Vi kommer att klara ut det här”

Vi pratade med målskytten George Mourad efter förlusten mot Jönköping.

Kommentar till matchen?

– Vi kommer tyvärr inte upp i samma nivå som senaste matchen. Vi gör en del enkla misstag därute och det är lite oskärpa i sista tredjedelen, samtidigt som Jönköping krigar och gör det de kan. Det var ingen skönhetsupplevelse att se dem spela, men de får med sig tre poäng.

Tyngda av stundens allvar?

– Vi hade ju chansen att komma ikapp poängmässigt och det är kanske det, som sätter sig i huvudet på våra spelare. Vi ska vara bättre än vad vi är i alla fall.

Det var tufft därute?

– Det är otroligt att man inte är bättre skyddad av domaren därute. Han tillåter att de går in vårdslöst i alla dueller, man visste inte om man boxades eller spelade fotboll. Sedan är han inte konsekvent med de röda korten heller, vi får en utvisning som är klar, men Jönköping ska också ha en när de sparkar ner vår spelare och inte alls är ute efter bollen. Det får vara ge och ta åt båda hållen, inte bara åt ett håll.

Hur ska vi komma tillbaka efter detta?

– Vi måste fortsätta att tro på oss själva. Vi har all potential att klara det här, det visade vi senast. Så länge vi krigar och kämpar, så kommer vi att klara ut det här.

 


'George Mourad: ”Vi kommer att klara ut det här”' has no comments

Bli först att kommentera detta inlägg!

Dela dina tankar

Din e-postadress kommer ej att visas.

© 2015  Sambadefensiv   kontakt@sambadefensiv.se